FOTO: Filmas "Viens pats mājās" zvaigzne pārsteidz fanus ar īpašu sejas masku

tautaruna.lv 11.oktobris 2020, 16:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Slavenās filmas "Viens pats mājās" zvaigzne Makolijs Kalkins sociālajā vietnē Instagram sajūsminājis savus sekotājus ar īpašu sejas aizsargmasku.

Kalkins publicējis attēlu, kurā redzams ar sejas masku, uz kuras rekonstruēts viņa slavenais kliedziens no filmas.

"Esmu Covid-drošs, nēsājot paša jaunības ādu," komentārā ironizē aktieris. Viņš arī atgādina, lai visi neaizmirst par sejas masku nēsāšanu.

Tikmēr komentāru sadaļā fani jūsmo par masku un jautā, kur paši var tādu iegādāties. "Perfekti," kodolīga ir viena no komentāru autorēm.

View this post on Instagram

A post shared by Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on

Jau vēstījām, ka Kalkins, kuram šogad apritēja 40 gadu, dzimšanas dienā pakaitinājis fanus, ka viņi noteikti jūtas veci, uzzinot par viņa jubileju. Aktieris jokojis, ka viņa uzdevums ir "likt cilvēkiem justies veciem", uzzinot, ka viņam šogad aprit 40 gadi.

ASV, kur ir viens no lielākajiem ar Covid-19 saslimušo skaitiem pasaulē, nepārtraukti tiek atgādināts par sejas aizsargmasku lietošanu.

Jau vēstīts, ka arī Latvijā pieņemts lēmums par obligātu sejas aizsargmaskas lietošanu sabiedriskajā transportā no 7.oktobra.

Vienlaikus ir noteikti divi izņēmumi. Ņemot vērā, ka maziem bērniem nav iemaņu pareizai sejas maskas lietošanai, kā arī to, ka bērnu vidū Covid-19 izplatībai ir mazāk risku, aizsegu varēs nelietot bērni līdz 13 gadu vecumam. Tāpat, ja pasažierim ir acīmredzami kustību traucējumi vai psihiskās veselības traucējumi, kuru dēļ personai trūkst spēju vai iemaņu mutes un deguna aizsega lietošanai, tā lietošana nav jāpieprasa un personai ir jāļauj uzturēties transporta līdzeklī.

Kā mutes un deguna aizsegu var lietot medicīniskās, nemedicīniskās jeb higiēniskās maskas, kā arī vizierus un sejas vairogus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:07

Jaunākās diskusijas