Jauns skandāls Kardašjanu ģimenē

tautaruna.lv 22.augusts 2020, 17:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
Slavenais amerikāņu reperis Kanje Vests apgalvojis, ka sievas Kimas Kardašjanas māte Krisa Dženere jaucoties viņa laulībā un viņš vēlas sievasmāti izolēt no savas dzīves, raksta "Daily Mirror".

43 gadus vecais reperis kopā ar 39 gadus veco sievu esot apsprieduši nākotni pēc nesenajiem skandāliem, kad Kanje publiski pauda šokējošus apgalvojumus, kurus attiecināja arī uz savu sievu. Kima soctīklos publiski apgalvoja, ka vīram esot biopolārie traucējumi, kas izskaidrojot viņa savādo uzvedību.

Taču tagad reperis vērsies pret savu sievasmāti, kas nostādot Kimu neērtā situācijā. Avots medijam atklājis, ka Kanje ir pārliecināts, ka Kimas māte ir galvenais cēlonis visām repera problēmām.

"Viņš atzīst, ka viņam ar Kimu ir daudz kas jāizrunā un jānokārto. Viņš atzīst, ka nav svētais, taču viņam lielākās problēmas rada Krisa," medijs citē avotu. Kanjem nepatīkot, ka sievasmāte nepārtraukti mudina Kimu gozēties prožektoru gaismās un reperis uzskata, ka daudzas pāra problēmas atrisinātos, ja viņiem būtu lielākas privātuma iespējas.

Kanje pat gājis tik tālu, ka Krisu salīdzinājis ar Ziemeļkorejas līderi Kimu Čenunu.

Kima šobrīd jūtot pamatīgu spiedienu nesaskaņu dēļ, kas valda starp viņas māti un vīru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:13

Jaunākās diskusijas