"Viljams bija nikns"; zināms, kāpēc princis divus mēnešus nerunājis ar Hariju

tautaruna.lv 22.augusts 2020, 18:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
Pēc skandalozā Harija lēmuma atteikties no karalisko pienākumu pildīšanas, Viljams esot bijis tik nikns, ka ar brāli nav sarunājies divus mēnešus, vēsta "cosmopolitan.ru".

Harija lēmums vislielāko iespaidu esot atstājis uz viņa vecāko brāli. Viljams jau tā esot pārdzīvojis par brāli, kurš, viņaprāt, apprecējies pārāk ātri.

"Viljams bija nikns, kad "Megsits" nonāca internetā. Viņš baidījās, ka Harija un Meganas publicitāte sagraus karaliskās ģimenes reputāciju. Princis divus mēnešus nesazinājās ar brāli," stāsta jaunās biogrāfijas par Hariju un Meganu viens no autoriem Omids Skobijs.

Autors norāda, ka Viljamu visvairāk sāpināja brāļa noslēpumainība un rīcība, nekonsultējoties ar ģimeni. "Viljams nav tikai brālis, viņš ir arī nākamais karalis, kurš rūpējas par ģimenes reputāciju. Viņu problēmas kļuva zināmas sabiedrībai, kamēr šo jautājumu vajadzēja risināt privāti. Tas rada sāpīgus brīžus vēl šodien," medijam "The Sun" norādījis Skobijs.

Jau vēstīts, ka jaunā biogrāfija atklājusi jaunus skandālus, kas izgaismo brāļu attiecības kopš Harija un Meganas attiecību sākuma. Tiek ziņots par gadījumu, kad Viljams Meganu Mārklu, tagadējo Harija sievu, esot nosaucis par "to sievieti", nejauki izsakoties par viņu. Pēc šī incidenta Harijs vairākus mēnešu nesarunājās ar Viljamu.

Tāpat pils avots norādījis, ka šobrīd Viljams ir noguris no drāmas un viņam joprojām ir grūti samierināties ar Harija rīcību, kurš arvien skaidrāk sarauj saites ar savu britu dzīvi. Jūnija sākumā kāds pils avots medijam atklājis, ka brāļi ir sazinājušies. "Viljams ieteica Harijam atgriezties Londonā vai pārcelties uz drošāku vietu. Viņš ir noraizējies par brāļa labklājību un drošību," paudis avots.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas