Sadalīts Valtera Frīdenberga mantojums

Viktorija Gabrjuna 28.jūlijs 2020, 10:46
 
Kaspars Krafts/F64
Beidzot atrisināta lieta par aizsaulē aizgājušā mūziķa Valtera Frīdenberga mantojumu, vēstīts Ulda Landmaņa, Jura Vaidakova materiālā "Frīdenberga mantojums beidzot sadalīts" izdevumā "Kas Jauns".
Vislielākajā mērā jautājums attiecas uz Valtera bērnības mājām Pārdaugavā - divstāvu ēku, kas agrāk piederēja Valtera vecvecākiem, bet pēc tam tika uzdāvināta Valteram.

Kā raksta izdevums, izskatās, ka Valtera pēdējā vēlēšanās bija tāda, ka viņa 1317 kvadrātmetru lielais īpašums sadalīts četrās daļās - draudzenei Kristīnei Paeglei, draugam Marekam Bērentam, un divām krustmeitām Esterei un Renātei.

Kā liecina Zemesgrāmatā pieejamā informācija, trīs no čtreim mantiniekiem (izņemot kustmeitu Esteri) savas īpašuma daļas pārdevuši cilvēkiem, kas iepriekš no Frīdenberga bija nopirkuši vienu no ēkā esošajiem dzīvokļiem.

Taču ar to viss nebeidzas. Oficiāli tapis zināms, ka ierosināta lieta par Frīdenberga mantojumu. Izrādās, ka Kristīne Paegle vērsusies tiesā, apstrīdot mantojuma sadales kārtību. Tiesa paredzēta pēc dažiem mēnešiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:59

Jaunākās diskusijas