VIDEO: Jaunieši Rīgā sarīko sev lielas nepatikšanas; sākts kriminālprocess

tautaruna.lv 28.jūlijs 2020, 13:11
 
Dāvis Ūlands/F64
Galvaspilsētā kāds 17 gadus vecs puisis kopā ar draugiem bija nolēmis pavizināties ar “BMW” automašīnu, nezinādams, ka tas beigsies ar ierosinātu kriminālprocesu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Agrā rīta stundā - plkst. 5.26 - Pārdaugavas ielās patrulējošie Rīgas pašvaldības policisti saņēmuši kāda iedzīvotāja ziņu par aizdomīgu jauniešu kompāniju, kas ar pelēku 3. sērijas “BMW” bija piestājuši pie viena no diennakts veikaliem Imantā. Aculiecinieks izteicis aizdomas, ka ne tikai jautrie spēkrata pasažieri, bet arī tā stūrētājs, iespējams, ir pamatīgā reibumā.

Pamanot likumsargus, autovadītājs metās bēgt. Taču pakaļdzīšanās nav ilgusi pat minūti, jo pie stūres sēdošais jauneklis veicis pāris neveiksmīgus manevrus, kā rezultātā viņam nācies padoties.

Pārbaudot apturētā jaunekļa personas datus, atklājies, ka viņš ir tikai 17 gadus vecs, kas nozīmē, ka viņam nemaz nevar būt autovadītāja apliecība. Un nu droši var teikt, ka tuvākos gadus viņam tādu arī neredzēt kā savas ausis, jo par šo pārkāpumu tiks ierosināts kriminālprocess.

Taču ar šofera nodošanu ceļu policistiem šis stāsts vis nebeidzās, jo pasažieru pārbaudes laikā noskaidrojies, ka arī divi no iereibušajiem pasažieriem ir nepilngadīgi. Tātad viņi mājās atgriezušies policijas pavadībā, bet pret viņu vecākiem ierosinātas administratīvās lietas.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:28

Jaunākās diskusijas