TV šova zvaigznei nopietnas veselības problēmas

tautaruna.lv 13.maijs 2020, 14:30
 
facebook.com
‘’Lauku sētas’’ otrās sezonas zvaigznei Ingūnai Stapānei šis ir grūts laiks. Atgriezusies no Anglijas, viņa iekārtojusies darbā mēbeļu cehā Lizumā. Darbs izrādījies pārāk smags – sieviete sabeigusi veselību un nonākusi bezizejā, raksta "skaties.lv".

‘’Biju uz laiku aizbraukusi uz Angliju govis slaukt. Tagad esmu atgriezusies, strādāju mēbeļu cehā, tepat Lizumā. Nesen sabruku, aizgāju ‘’uz slimības lapas’’ muguras problēmu dēļ.

Darbā tas notika - stūmu 100 kilogramus, mugurā kaut kas nokrakšķēja un viss.

Biju ‘’uz B lapas’’, pēc tam ‘’uz sociālajiem’’. Tikko uzzināju, ka darba devējs man neatmaksās neko! Pat ‘’B lapu neapmaksās’’.

Un tas viss tā Covid dēļ,’’ sašutumu pauž Ingūna. Viņa skaidro, ka Covid-19 krīzes slēgto robežu dēļ mēbeļu ceham apstājies eksporta bizness, līdz ar ko darbiniekiem vairs nevar samaksāt. Bet Ingūnai, kura godprātīgi cehā nostrādājusi, pat savu veselību nežēlojot, vairs nav naudas dzīvošanai.

‘’Saprotu, ka nu ir “pakaļā”! Man nav pat 20 eiro, lai pie ārsta aizietu. Saprotu, ka nu ir dimbā. Nez, ko domā tie deputāti? Paši saņem 700 eiro, bet tauta tikmēr grauž maizi?’’ sapīkusi ‘’Lauku sētas’’ leģenda.
Šobrīd viņa neredz sev daudz iespēju - ies skaidrosies ar mēbeļu cehu un, ja tur tomēr atteiksies maksāt, meklēs iespēju pamest valsti, lai nopelnītu ārzemēs.

No citiem palīdzību viņa nepieņems - sievietei ir savs pašlepnums. Enerģiskā dāma neslēpj, ka apkārt pielūdzēju esot vairāk kā saprašanas - arī tādi, kuri gatavi materiāli atbalstīt.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:47

Jaunākās diskusijas