Mārtiņš Ruskis pandēmijas laikā sācis pārdot kafiju

Viktorija Gabrjuna 13.maijs 2020, 13:37
 
Reinis Hofmanis/F64
Dziedātājs Mārtiņš Ruskis atklāj, ka pandēmijas laikā, kad mūziķi palikuši bez darba, viņš atradis veidu, kā nopelnīt. Ruskis atvēris kafijas namiņu.

Vietnē Instagram Ruskis raksta, ka, meklējot darbu, aizsūtījis daudz CV, taču darba meklējumi noslēdzās bez rezultāta.

"Pirmās dienas baristas godā. Paldies, ka mani apciemojat, nobaudāt kādu gardu dzērienu un dalāties ar savu prieku!!! Jāteic, ka šis savdabīgais laiks liek prātam darboties citādākā režīmā, jo ir jāizdomā kā nodrošināt savu ģimeni brīdī, kad tev aizliedz strādāt to, ko tu visvairāk mīli.

Es, tā pat kā daudzi, sūtīju čupām CV, bet atbildēja retais, jo vīruss skāra visas jomas un retais grib ņemt jaunu darbinieku šādā brīdī. Būšu godīgs, mani pārņēma diezgan liela grūtsirdība. Par laimi, man blakus ir mana burvīgā sieva, kura atrada īstos vārdus īstajā brīdī.

Pēc mūsu sarunas izgāju pastaigā ar dēlu un pēkšņi atskārtu kā Olainē trūkst - garda kafija parkā. Steidzu izstāstīt sievai savas idejas, veicām daudz zvanu, atradām treileri, veicām pielāgošanas darbus, tikām pie, atļaujām, lieliskas kafijas un mums ir jauna lieta, kas spēj aizraut! Kafija tiešām ierauj savā pasaulē! Mēs priecājamies par katru apmeklētāju un esam gandarīti, ka viss ir izdevies!" raksta Ruskis.

Mārtiņš arī piebilst, ka mūzika no viņa dzīves nekur nepazudīs.

"Nesatraucieties, mūzika nekur nepazudīs, mirklī kad būs jāuzstajas - uzstāšos, bet mūsu jaunais lolojums ies roku rokā ar visu," pauda Ruskis.

Jāatgādina, ka iepriekš vēstīts par daudziem slaveniem cilvēkiem, tostarp, dziedātājiem, aktieriem un TV personībām, kas pandēmijas dēļ bijuši spiesti meklēt jaunu darbu.

Pirms kāda laika vēstījām, ka TV sporta žurnālists Lauris Lizbovskis, sācis strādāt mežā, lai nopelnītu ģimenei iztiku.

View this post on Instagram

A post shared by Martins Ruskis (@martinsruskis) on

Kā zināms, Mārtiņš Ruskis ir latviešu dziedātājs, Latvijas Radio 2 ētera personība. Šī gada 2.decembrī pie klausītājiem nonācis jaunākais dziedātāja un maestro Raimonda Paula kopdarbs "Piparmētru tēja".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas