Kivičs skaidro, kā jārīkojas veikalā pagrūstajai sirmgalvei

tautaruna.lv 7.aprīlis 2020, 18:42
 
Ekrānšāviņš no video
Aizvadītās nedēļas izskaņā sašutumu interneta vidē izsauca video, kurā redzams, kā kāds vīrietis Ozolniekos veikalā pagrūdis sirmgalvi, kura it kā nav ievērojusi 2 metru distanci starp personām. Par to, kā būtu jārīkojas cietušajai sirmgalvei, sociālajā tīklā facebook runājis arī mūziķis Andris Kivičs.
Video uzrunā saviem sekotājiem viņš norādījis, ka vispirms kopīgiem spēkiem cietusī kundze jāatrod un tad jānorāda, ka viņai jāraksta iesniegums policijā. Tāpat mūziķis uzsver, ka šis nedrīkst būt kārtējais gadījums, par kuru visi runā, bet neviens nerīkojas.

Brīdinām! A.Kiviča publicētajā video dzirdama necenzēta leksika.

Portāls tautaruna.lv jau vēstīja, ka piektdien, 3. martā, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jelgavas iecirkņa likumsargi saņēma informāciju un arī video ierakstu, kas ir izplatīts sociālajās vietnēs, par pagaidām nenoskaidrota vīrieša rīcību šī gada 2. martā kādā veikalā Ozolniekos, kur viņš pie norēķinu kases nogrūda zemē cienījama vecuma sievieti.

Likumsargi ir noskaidrojoši sievietes personību, un šobrīd tiek skaidroti visi notikušā apstākļi, kā arī ir ierosināta administratīvā lietvedība pēc Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 167. panta par sīko huligānismu, par ko ir paredzēts naudas sods no 70 līdz 500 eiro, kā arī pēc 167 2. panta par maznozīmīga miesas bojājuma tīšu nodarīšanu, par ko ir paredzēts naudas sods no 200 līdz 430 eiro.

Valsts policija nosoda šādu rīcību un aicina cilvēkus būt iecietīgiem un izturēties citam pret citu ar cieņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:04

Jaunākās diskusijas