"Saimniekšova" precinieks stāsta, vai vēl ir brīvs vīrietis

Rita Lazda 1.marts 2020, 9:13
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64 Photo Agency
Arī 2019.gadā skatītāji TV ekrānos varēja vērot jaunāko šova "Saimnieks meklē sievu" sezonu, kurā potenciālo līgavu meklēja arī Gunārs no Balviem. Lai gan šovā mīlestību atrast neizdevās, Gunārs stāsta, vai vēl šobrīd ir brīvs vīrietis.
Kā vēsta portāls "skaties.lv", tad šobrīd vēl esot brīvs vīrietis, taču variantu netrūkst. "Pa šo laiku uzradušās jau 40 jaunas gribētājas. Vēl neesmu viņu vēstules atvēris. Kā es smejos, man taču ir tikai 59, nav, kur steigties. Kad man būs 60, tad tie tīņa gadi beigsies, sāksies precību laiks," "Saimniekšova" precinieka teikto citē portāls.

Jau vēstīts, ka "Saimnieks meklē sievu’" sezonas vecākais vīrs Gunārs no Balviem bija izlēmis par savu izvēlēto Annu publiski sliktu nerunāt, taču, noskatījies pēdējo sēriju, savas domas ir mainījis.

"Patiesība ir tāda, ka viņa man sačakarēja visu ceļojumu," paziņo Gunārs. Kā atklāj saimnieks, viņam Maltas burvību sanācis baudīt lielākoties vienatnē, jo Anna jau no paša sākuma uzvedusies vēsi un naktīs laidusies prom, lai viena pati ballētos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:55

Jaunākās diskusijas