Kaspars Zlidnis atklāj, kas ir visu panākumu patiesā atslēga

Baiba Puriņa 1.marts 2020, 2:00
 
Kaspars Krafts/F64
Mūziķis Kaspars Zlidnis soctīklos dalījies ar viedokli par to, kas ir panākumi un kāda ir to patiesā cena, aicinot cilvēkus pārdomāt savu vērtību skalu.

Sociālās vietnes Instagram ierakstā Kaspars norāda, ka panākumi un laime ne vienmēr iet roku rokā un ir apvienojami jēdzieni.

"Pēdējā laikā savairojušās tik daudz dažādas panākumu skolas un mācības, kas saviem sekotājiem sola materiālus sasniegumus un personīgo izaugsmi jau pēc pāris mēnešu kursa. Katrs otrais ir koučs, kurš var palīdzēt sasniegt panākumus darbā un karjerā kopumā. Visas šīs zināšanas balstās uz metodēm un trikiem, kā uzlabot finanšu rādītājus, kā uzvesties biznesa pārrunās, kā veidot stratēģijas, kā pareizi uzstādīt mērķus un uzdevumus, kā plānot savu darba ikdienu un kļūt maksimāli efektīvam, jo, kā zināms, laiks ir nauda, izdzīvo stiprākais, dzīve ir īsa un jāpaspēj izmantot iespējas, kamēr cits to nav izdarījis tavā vietā utt. Nav šaubu, ka mums jāmācās un jāpilnveido savas profesionālās iemaņas un prasmes, tomēr rodas jautājums, cik no šiem uz panākumiem tendētiem cilvēkiem beigu beigās ir patiešām laimīgi," raksta Kaspars.

Viņš turpina: "Nejaušība vai likumsakarība, bet psihologu un psihoterapeitu privātprakses pēdējā laikā arī savairojušās kā sēnes rudenī. Cilvēki sirgst ar dažādām nervu sistēmas un citām veselības problēmām. Šķirto ģimeņu statistika ir bēdīgi augsta. Mūsdienu sabiedrība spēlē šīs veiksmīgo, bagāto un populāro cilvēku lomu spēles, savas dzīves vērtīgāko laiku, attiecības, veselību un cilvēcību upurējot panākumu vārdā, patiesību par savu iekšējo pasauli slēpjot aiz pārspīlēti priecīgām instagram bildītēm. Panākumu skolas tikai māca sasniegt, bet nestāsta, kāda ir šo sasniegumu patiesā cena."


Kaspars norāda, ka viņaprāt ir lielākais dzīves panākums: "Cilvēcība ir lielākais panākums, ko katrs varam sasniegt savas dzīves laikā. Pat ļoti cenšoties, tas var izrādīties daudz grūtāks sasniegums par jebkuru citu, pēc kura tik ļoti tiecamies. Pirms censties otram iepārdot un iesmērēt savas spožās idejas, jāieklausās savā sirdsapziņā, kādu motīvu un nodomu vadīts es daru savu darbu. Vai tiecoties pēc peļņas, pa ceļam neesmu zaudējis godīgumu un darba misijas apziņu- kalpot sabiedrībai un uzlabot vidi sev apkārt. Cilvēcība nav novērtējama naudiskā izteiksmē, tomēr tā būs pamats jebkuram darbam, par ko rezultātā papildus algai saņemsi gandarījumu un iekšējo piepildījumu."

View this post on Instagram

A post shared by Kaspars Zlidnis (@kasparszlidnis) on

Jau vēstīts, ka nesen Zlidnis Agneses Meieres materialā "Esam kā žagatas, kas tiecas pēc spīdumiem" atklāja, ka agrāk viņa dzīve bija bez izpratnes un dzīves jēgas, savukārt tagad viņš dzīvo ar apskaidrību par to, ka laimīgs var būt tikai tas, kuru nevada emocijas, bet iekšējais līdzsvars.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:36

Jaunākās diskusijas