"Karaliskā" aktrise Helēna Mirena arī neklusē un pauž viedokli par Meganas Mārklas rīcību

Baiba Puriņa 1.marts 2020, 21:00
 
imago images/APress International/ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Aktrise Helēna Mirena ir ieguvusi "Oskaru" par karalienes Elizabetes II lomu filmā "Karaliene" un tagad paudusi savu viedokli par prinča Harija un Meganas Mārklas skaļo lēmumu.

"Es domāju, ka viņu instinkti ir pareizi un "noņemu viņu priekšā cepuri", " žurnālam "Variety" teikusi Mirena.

"Megana Mārkla bija lielisks karaliskās ģimenes papildinājums - apburoša, visu darīja pareizi, gracioza, jaukas dabas... jauks papildinājums. Nešķita, ka viņa ir neirotiska... Tas ir zaudējums, bet es domāju, ka viņu instinkti ir pareizi. Ceru, ka viss atrisināsies un tabloīdi pārvarēs traumu, kad nav kāda, kam visu laiku uzbrukt. Viņi atradīs citu upuri... iespējams mani," smējusies Mirena.

Jau vēstīts, ka pēc tam, kad oficiāli stāsies spēkā vienošanās par karalisko pienākumu izpildes beigšanu, Harijs kopā ar ģimeni plāno vismaz kādu laiku uzturēties Kanādā, taču pēc dažām nedēļām Kanāda pārtrauks maksāt par Saseksas hercoga pāra apsardzi.

Aktrises karjeru Helēna Mirena sākusi 1965. gadā un 2006. gada filmā "Karaliene" (The Queen) attēloja Apvienotās Karalistes karalieni Elizabeti II. Gadu iepriekš viņa nospēlēja citu karalieni — Elizabeti I televīzijas filmā "Elizabete I" (Elizabeth I).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:13

Jaunākās diskusijas