Iedzīvotāja stāsta par situāciju Šauļos, kur slimnīcā ievietota koronavīrusa paciente

Rita Lazda 1.marts 2020, 8:26
 
AP/SCANPIX/LETA
Piektdien, 20.februārī, pirmais koronavīrusa "Covid-19" gadījums apstiprināts arī Latvijas kaimiņvalstī Lietuvā. Zināms, ka inficētā sieviete ir ievietota izolatorā Šauļu slimnīcā. Lai gan jauni koronavīrusa gadījumi šobrīd nav konstatēti, kāda Šauļos mītoša sieviete pastāstījusi par novēroto veikalā.
Kā mikroblogošanas vietnē twitter raksta Anna, tad viņa dzīvo Šauļos. "Griķu, rīsu veikalos praktiski vairs nav. Eļļu kastēm pērk. Nemaz nerunāju par aptiekām, kur rindā stāv stundām. Mani visvairāk fascinē par eļļu, uz cik gadiem cilvēki taisās sedēt mājās un cept kartupeļus," norāda tvīta autore.

Tāpat viņa arī informē, ka piektdien slēgta kāda no skolām, jo tur atgriezušies bērni, kuri iepriekš ar ģimeni atpūtušies Itālijā.

Tikmēr pēc pilsētas mēra teiktā, lai samazinātu riskus, pilsētā tiek veikta iepriekš neplānota sabiedrisko transportlīdzekļu un veselības aprūpes iestāžu dezinfekcija.

Jau vēstīts, ka arī vairākos Rīgas lielveikalos cilvēki novērojuši līdzīgu situāciju. Lai gan tirgotāji norāda, ka produktu iztrūkuma lielveikalos nav, sociālajos tīklos publicētie foto liecina, ka arī šeit vietām no veikalu plauktiem pazuduši griķi, rīsi un makaroni. Vairāk par to lasi "tautaruna.lv".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:53

Jaunākās diskusijas