VIDEO: Britnija Spīrsa publicē video, kurā redzams, kā viņa salauž kāju

Baiba Puriņa 1.marts 2020, 17:16
 
Reuters / Scanpix/LETA
Dziedātāja Britinija Spīrsa piedzīvojusi negadījumu, kas beidzies ar lauztu kāju. Spīrsa pārsteigusi savus sekotājus sociālajā vietnē Instagram, parādot video, kurā ne tikai redzams, bet arī labi dzirdams brīdis, kad dziedātāja traumē kāju.

Publicētajā video Spīrsa izpilda iespaidīgas deju kustības, taču video beigās redzams un ļoti labi dzirdams, kā salūzt dziedātājas pēdas kauls.

"Neesmu dejojusi sešus mēnešus, tāpēc šeit dejoju ar visu jaudu!!! Jā... zinu, ka esmu ar basām kājām... nesmejieties, bet es tā labāk izjūtu grīdu!!! PS jūs varat dzirdēt kā salūzt mana kāja... piedodiet, tas ir skaļi," video komentē Britnija.
View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Ārzemju mediji jau vēstīja, ka dziedātāja mēneša sākumā bija manīta ar traumētu kāju. Viņas dzīvesbiedrs Sems Asgāri vēlāk soctīklos atklāja, ka Spīrsa guvusi metatarsālo kaula lūzumu.

Britnija Spīrsa ir amerikāņu dziedātāja, dziesmu tekstu autore, dziesmu producente, dejotāja un aktrise. Pēc Amerikas ierakstu industrijas asociācijas (RIAA) datiem Britnija Spīrsa ir ceturtā visvairāk ierakstus pārdevusī dziedātāja ASV vēsturē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:37

Jaunākās diskusijas