Kā Keitai un Viljamam patiesībā klājas pēc Harija un Meganas rīcības?

Baiba Puriņa 6.februāris 2020, 16:40
 
GEORGE ROGERS-POOL/SIPA/Scanpix/LETA
Pēc tam, kad Harijs un Megana paziņoja savu skandalozo lēmumu atteikties no karaliskajiem pienākumiem, vislielāko iespaidu tas atstāja uz princi Viljamu un viņa ģimeni. Tagad pāra pienākumu slogs ir dubultojies, turklāt, publiskos pasākumos vienmēr tiek pieminēta karaliskās ģimenes drāma, vēsta "E!".

Pēc Harija un Meganas atkāpšanās, Keita un Viljams tagad ir nodarbinātākie savas paaudzes karaļnama pārstāvji. Šobrīd Keitai un Viljamam jāuzņemas papildus karaliskie pienākumi, taču karaliskais pāris turpina savu darbu, neizrādot nekādas neapmierinātības pazīmes. Nav noslēpums, ka viens no karaliskās ģimenes moto ir "nekad nesūdzies, nekad neattaisnojies".

"Mums vienkārši jāpieņem [izaicinājumi] un jādodas uz priekšu tā vietā, lai sastingtu un izliktos, ka tie nepastāv," norādījis Viljams.

Tomēr karaliskajam pārim nākas saskarties arī ar zobgalībām par ģimenes skandālu. Par to BAFTA balvu ceremonijā, kuru apmeklēja arī Keita un Viljams, pasmējās arī Holivudas zvaigznes Breds Pits un Margota Robija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:50

Jaunākās diskusijas