VIDEO: Skat, cik pasakainu saullēktu izdevies iemūžināt Žannai Dubskai

Baiba Puriņa 5.februāris 2020, 16:22
 
Oksana Džadana/F64
Trešdienas rītā daudzus Latvijā pārsteidza skaists saullēkts spilgti rozā krāsā, ko droši vien ne viens vien steidza iemūžināt savos viedtālruņos. Arī stiliste Žanna Dubska savus sekotājus iepriecinājusi ar skaistu rīta video, kas uzņemts pie Ķīšezera.

Skaisto video divu stundu laikā jau bija paspējuši noskatīties vairāk nekā 900 sekotāji. Savu video stiliste komentējusi ar frāzi: "Vienkārši LABRĪT."

Komentāros cilvēki sajūsminās par video un tajā redzamo skaisto skatu. Kāda komentētāja norāda, ka šis ir "krāšņš dienas iesākums", bet citā komentārā norādīts, ka šāds saullēkts atgādina par Āfriku.
View this post on Instagram

A post shared by Zanna Dubska/Жанна Дубска (@zannadubska) on

Ziņojām, ka janvārī arī jūrmalniekus pārsteidza izteikti spilgtas rozā krāsas saullēkts. Jūrmalas pilsētas Facebook kontā publicēja attēlus ar neparastās krāsas saullēktu.

Jau vēstīts, ka saules spīdēšanas ilgums Latvijā kopš ziemas saulgriežiem palielinājies par stundu, par ko liecina dati no ASV Nacionālās okeānu un atmosfēras pārvaldes Saules kalkulatora. Februāra sākumā noslēgsies gada tumšāko trīs mēnešu periods jeb solārā ziema. Gada gaišākais periods būs no maija sākuma līdz augusta sākumam.

Žanna Dubska ir Latvijā populāra stiliste. Kā eksperte viņa piedalās arī TV šovos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas