Labas ziņas par latviešu dzejnieku, kuram lūdza palīdzību

Viktorija Gabrjuna 5.februāris 2020, 14:09
 
F64
Pie organizācijas "Palīdzēsim viens otram" iepriekš vērsās latviešu dzejnieks Reinis Runcis, kuram bija nepieciešama palīdzība. Organizācija informē, ka Reiņa palīdzības lūgums ticis uzklausīts.
“Palīdzēsim viens otram” paziņoja, ka Reinim Runcim ir savākta nepieciešamā summa. Jāatgādina, ka Reinis lūdza finansiālu palīdzību ratiņkrēsla iegādei.

"Mēs lepojamies, ka spējam palīdzēt tik īsā laika posmā. Paldies visiem, kuri dalījās, juta līdz un atbalstīja materiāli Reiņa lūgumu. Bez JUMS mēs nespētu īstenot Reiņa sapni un veselībai tik ļoti nepieciešamo ratiņkrēslu.
Lielsikas ziņas ir tās, ka valsts segs daļu no ratiņkrēsla summas. Ratiņkrēsls Reinim nebija iegriba, bet gan vajadzība - esošais ratiņkrēsls ir sliktā tehniskā stāvoklī. Kurš nav regulējams un trūkst daudzu citu opciju, kuras Reiniem atvieglotu ikdienu.
Kā piemēram:
• Reinim jaunais ratiņkrēsls nodrošinās vieglu iekļuvi/piekļuvi liftā,
• Samazinās izgulējumu risku (ņemot vēra, ka viņš pavada lielāko dienas daļu ratiņrēslā),
• Reinis ir gara auguma puisis, kuram standarta ratiņi ir par mazu, līdz ar to ratiņkrēsls būs izveidots pēc viņa proporcijām,
• Reinim nepieciešama ir regulējama aizmugure, jo horizontala pozā viņš bieži zaudē samaņu. Šis ratiņkrēsls ļaus pārvietoties arī vertikāli.
• Kā arī daudz citu lietu, kas Reinim uzlabos dzīves kvalitāti.
Kopā esam piepildījuši spoža cilveka sapni. Reinis ir ļoti pateicīgs ikvienam no jums kā arī ”Palīdzēsim viens otram” komanda.
Liela mīlestība pret cilvēkiem - spēj mainīt pasauli. Labais vairo labo," teikts organizācijas ierakstā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas