Viljams atklāj, kāpēc princese Diāna kā vecmāmiņa būtu "īsts murgs"

Baiba Puriņa 8.februāris 2020, 14:45
 
AFP / Scanpix / LETA
Pēc tam, kad pasaulē nāca Harija un Meganas dēls, princis Viljams jokojis, ka princese Diāna kā vecmāmiņa būtu "īsts murgs", vēsta "Mirror".

Viljams apgalvojis, ka Diāna kā vecmamiņa būtu īstens "murgs", jo ļoti mīlētu savus mazbērnus un iesaistītos to audzināšanā.

"Viņa kā vecmāmiņa būtu murgs, īsts murgs. Viņa noteikti ierastos vannošanās laikā, izraisot haosu - visur būtu burbuļi un ūdens, bet tad viņa mierīgi aizietu," jokojis princis.

Viljams arī atklājis, ka nepārtraukti stāsta saviem trim bērniem - Džordžam, Šarlotei un Luisam par vecmāmiņu un cik lieliska sieviete viņa bija. Kensingtonas pils ir pārpildīta ar Diānas fotogrāfijām un Viljams ar Keitu vēlas, lai bērni zinātu par savu vecmāmiņu.

"Mūsu mājā ir vairāk viņas bilžu un mēs bieži par viņu runājam. Ir grūti, jo Katerina viņu nepazina un nezina detaļas. Ikreiz, kad lieku Džordžu un Šarloti gulēt, runāju par viņu un cenšos atgādināt, ka viņiem ir divas vecmāmiņas. Ir svarīgi, lai viņi zinātu, ka viņa eksistēja," atklājis Viljams.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:58

Jaunākās diskusijas