Latviešu fitnesa skaistule Karīna Akmens atklāti stāsta par piedzīvoto izvarotāja uzbrukumu

tautaruna.lv 8.februāris 2020, 11:42
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/Karīna Akmens
Latviešu fitnesa skaistule Karīna Smita (agrāk - Akmens), kura uz dzīvi apmetusies ASV, sociālajā vietnē Facebook atklājusi, ka pērn viņai uzbrucis izvarotājs.

Karīna atklāj, ka viņai no izvarotāja izdevies izglābties tikai un vienīgi savas labās fiziskās sagatavotības dēļ.

" [...] 2019. gada maijā man uzbruka attēlā redzamais vīrietis, kurš vēlējās un mēģināja mani izvarot, tāpēc šis ir nozīmīgs mirklis manā dzīvē. Esmu laimīga, ka esmu tik stipra un izturīga, jo pat pēc tam, kad saņēmu sitienu pa galvu, tiku grūsta pret sienu, vilkta, žņaugta un sista, es spēju cīnīties un viņam neizdevās īstenot savus nodomus," par šausminošajiem notikumiem raksta Akmens.

Kā norāda Akmens, uzbrucējs tagad ir atzīts par vainīgu uzbrukumā ar nodomu veikt seksuālu noziegumu, kā arī laupīšanā. Vīrietis Karīnai esot atņēmis telefonu un citas mantas, kas tobrī bijušas viņai līdzi.

Akmens brīdina arī citas sievietes būt uzmanīgām un piesardzīgām pret svešiniekiem. Tāpat viņa uzsver, ka nonākot šādā situācijā, vienmēr ir jācīnās.

"Grasījos doties mājās un viņš sēdēja blakus man un draudzenei, viņš mani pārliecināja, ka nevajag tērēt naudu, viņš nav dzēris un tāpat dodas tajā pašā virzienā kurā es, tāpēc viņam nebūtu grūti manā mašīnā aizvest mani līdz manai dzīvesvietai. Viņš argumentēja, ka šāds risinājums ir izdevīgs mums abiem [...] ja es būtu cīnījusies kaut nedaudz mazāk, esmu droša, ka viņš man būtu seksuāli uzbrucis visos iespējamajos veidos, un es nezinu, vai jebkad būtu spējīga no kā tāda atlabt,” atklāta ir Akmens.

Jau vēstīts, ka pērnā gada jūnijā Akmens vietnē Instagram atklājusi, ka tikusi bildināta un grasās iestūrēt laulības ostā ar mīļoto vīrieti Endrjū Hīliju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas