Atklāti baisi fakti par Vitnijas Hjūstones autopsiju

Baiba Puriņa 8.februāris 2020, 16:00
 
AP / Scanpix / LETA
Vitnija Hjūstone bija ne tikai viena no mūzikas biznesa leģendām, bet arī ļoti skaista sieviete. Taču gadi, kas pavadīti lietojot alkoholu un narkotikas, pamatīgi ietekmējuši Hjūstones ķermeni un autopsijas rezultāti atklāj baisus faktus, vēsta "Daily Star".

48 gadus vecās dziedātājas, kura mūžībā devās 2012. gadā, ķermeni klājušas rētas un ievainojumi. Narkotiku dēļ Vitnija cietusi ne tikai no sirds darbības traucējumiem, bet viņas deguns esot puvis un tajā izveidojies caurums.

Hjūstones organismā tika konstatēts deviņu narkotisko vielu "kokteilis". Dziedātājas galvu klājusi parūka, kas "bijusi čieši piestiprināta" viņas skalpam, lai gan zem tās bijuši biezi mati.

Hjūstones zobi esot bijuši briesmīgā stāvoklī. Dziedātājai bija atlikuši tikai 11 prikšējie zobi un viņa izmantojusi protēzes. Hjūstones bijušā vīra Bobija Brauna māse Tīna Brauna apgalvoja, ka zobi izkrituši kokaīna lietošanas dēļ.

Vitnijas Hjūstones mirstīgās atliekas tika atrastas 2012. gada 1. februārī viesnīcas vannā. Nāves dienā viņa sūdzējās par iekaisušu kaklu un vēlējās doties vannā pirms Klaiva Deivisa ballītes, ko rīkoja par godu "Grammy" balvu pasniegšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas