FOTO: Cilvēki sašutuši par kārtējo vandāļu "uzbrukumu" Rīgas parkiem

Lelde Veinberga 8.februāris 2020, 20:45
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Izrādās, ka vandāļiem Rīgas parkos pat traucē stabi, kas ierakti zemē, lai pasargātu augošos teritorijas kociņus no suņu "iezīmēšanas" darbiem.

"Pirms dažām dienām priecīgi ziņojām, ka Pārdaugavas parkos ierakti 18 suņu pasta stabiņi. Sunīši aizrautīgi un ar interesi pieņēma šo jaunumu, saimnieki arī nebija dusmīgi. Bet vispriecīgākie bija parku dārznieki, jo šādi izdodas atvairīt daļu kodīga urīna, kas kaitē kokiem, krūmiem, puķēm dobēs. Bet! Uzvaras parkā katru nakti kāds izrauj pa stabiņam un iemet dīķī," sociālajā tīklā Facebook ziņo "Rīgas dārzi un parki", pievienojot foto ar vandāļu paveikto.

Iepriekš "Rīgas parki un dārzi" dalījās ar fotogrāfijām, kurās redzams, ka četrkājaino saimnieki un viņu mīluļi novērtē uzstādītos stabiņus un tos labprāt izmanto.

"Suņu pasta" stabiņus sāka izvietot vien 31. janvārī un tikai dažas dienas tie stāvēja neskarti un vandāļiem "netraucēja".

Jau vēstīts, ka iepriekš tieši Uzvaras parkā vandāļi pat "uzbrukuši" iestādītajiem sakuras kociņiem, kuri ziedēšanas laikā īpaši priecē rīdziniekus un pilsētas viesus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas