Prinča Harija un Meganas apsargi neapmierināti ar pāra attieksmi

Lelde Veinberga 9.februāris 2020, 16:45
 
REUTERS/SCANPIX/LETA
Lai arī britu karaļnama pāris princis Harijs ar sievu Meganu ir atteikušies no karaliskajiem pienākumiem un drīz vien nošķirsies no karaļnama, uzturoties Kanādā viņiem joprojām tiek nodrošināta stingra apsardze. Trenētie apsargi gan nav apmierināti ar pāra attieksmi pret viņu darbu, vēsta "Metro".
Cilvēki, kas apsargā ģimeni Kanādā sūdzas par to, ka britu karaliskās ģimenes pārstāvji viņiem uzdod uzdevumus, kas nemaz nav saistīti ar drošību un apsardzi. Paparaci foto apliecina, ka miesassargi tiek sūtīti nopirkt pārtiku vai paņemt kafiju.
Tas varot apdraudēt pāri un viņu dēlu Ārčiju, ja apsardze neatrodas uz vietas un neveic savus uzdevumus, bet gan "skraida apkārt", apgalvo medijs. Nolīgtajiem apsargiem būtu jābūt blakus katram viņu solim, apgalvo atvaļinātais karaliskās ģimenes drošības pārstāvis.
"Metro" apgalvo, ka Meganas un Harija ģimeni apsargā 15 apsargu liela komanda, par kuras uzturēšanu maksā Kanādas un Lielbritānijas nodokļu maksātāji. Šāda apsardze izmaksājot apmēram 3,5-7 miljoni eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:25

Jaunākās diskusijas