Neticēsi, no kādas leģendāras kino lomas savulaik atteicies Breds Pits

Baiba Puriņa 9.februāris 2020, 15:20
 
Reuters / Scanpix /LETA
Filmas "Reiz Holivudā..." aktieris Breds Pits, kurš par lomu šajā filmā nominēts Oskaram, atzinis, ka ir kāda kino loma, kuras noraidīšanu viņš nožēlo joprojām, vēsta "Mirror".

56 gadus vecais aktieris atzinis, ka savas karjeras laikā atteicies no daudzām lomām, bet ir kāda konkrēta loma, kura būtu spējusi mainīt viņa karjeru.

"Ja būtu šovs par visām lieliskājām filmām, kurās esmu atteicies piedalīties, to apspriešanai vajadzētu divas naktis," žurnālam "OK!" jokojis Pits. Taču aktieris atzīst, ka līdz pat šai dienai nožēlo, ka atteicies no Tomasa Andersona lomas ikoniskajā filmā "Matrikss".

Pēc lomas noraidīšanas, kura vēlāk kļuva par aktiera Kianu Rīvsa "firmas zīmi", Pits atzina, ka "izvēlējies sarkano tableti" un viņa karjera būtu pavisam citāda.

Lai gan Pits ir spēlējis daudzas ikoniskas lomas, aktieris atzinis, ka tikai nesen sācis justies kā profesionāls aktieris. Pits arī neslēpis, ka tēlojot filmā "Telma un Luīze", kas bija aktiera "izlaušanās" loma, viņš esot juties kā "zivs, kas izmesta no ūdens".

Breds Pits ir amerikāņu aktieris, kurš pazīstams pēc lomām tādās Holivudas filmās kā "Telma un Luīze", "12 pērtiķi", "Rudens leģendas", "Intervija ar vampīru: Vampīra hronikas", "Septiņi" un daudzās citās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:44

Jaunākās diskusijas