Markus Riva neiekļūst "Supernovas" finālā; ko viņš par to saka?

Lelde Veinberga 17.janvāris 2020, 15:01
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Kā jau vēstīts, vakar tika paziņoti starptautiskā dziesmu konkursa "Eirovīzijas" nacionālās atlases finālisti. Par pārsteigumu šogad tajā neredzēsim atraktīvo dziedātāju un šovu vadītāju Marku Rivu.

Vakar ziņojām, ka autoru un izpildītāju konkursa “Supernova 2020” finālā 8. februārī piedalīsies Samanta Tīna, Edgars Kreilis, Katrīna Dimanta, Miks Dukurs, ANNNA, Bad Habits, DRIKSNA, Katrīna Bindere un Seleste. Tātad kopumā šī gada vienīgajā konkursa tiešraidē LTV1 par uzvaru “Supernovā” un tiesībām pārstāvēt Latviju 65. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Roterdamā, Nīderlandē, cīnīsies deviņi dalībnieki.

Savu dziesmu ar nosaukumu "Impossible" konkursam bija pieteicis arī Markus Riva, kas par tiesībām Latviju pārstāvēt "Eirovīzijā" iepriekš cīnījies vairākkārt.

"Paldies jums par atbalstu! Šodien visu dienu smaidu un debesis smaida man pretī! Šī dziesma tik daudz ko pastāsta par to, kas notiek šobrīd pasaulē un konkrēti arī manā dzīvē. Lasiet rindiņas un arī starp tām! Un dariet dzīvē labas lietas! Dariet to, kas jums patīk! Un esiet drosmīgi" uzzinot, ka šogad nepiedalīsies "Supernovā", sociālajos tīklos rakstīja Markus Riva.

"Dziesma "Impossible" ir autobiogrāfisks stāsts par manām sajūtām un pieredzi, taču to uz sevi var attiecināt katrs, kurš jelkad ir saskāries ar grūtībām savā ceļā," stāsta Markus Riva. "Mēs dzīvojam laikmetā, kurā esam tik neaizsargāti, - sagraut kāda sapņus un cerības, izsmiet un noniecināt ir ļoti viegli, taču tikai mēs katrs paši zinām savu ceļu. Ir jāturpina ticēt sev un saviem spēkiem - tikai tā varam būt nesalaužami."

Dziesma radīta kopā ar Aminatu Savadogo - abi mūziķi ir tuvi draugi, kurus vieno līdzīgi uzskati un dzīves pieredze, kā arī viņi viens otru vienmēr atbalstījuši arī profesionāli. Markus ļoti lepojas ar Aminatas panākumiem Eirovīzijā un nacionālajā atlasē viņu atbalstījis, pat būdams konkurenta statusā. Dziesma "Impossible" ir abu otrais kopdarbs, iepriekš mūziķi sadarbojušies dziesmā "Last Dance".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:04

Jaunākās diskusijas