Karaļnama kalpotāji satraukušies, vai Megana Mārkla vēl atgriezīsies Lielbritānijā

Rita Lazda 17.janvāris 2020, 11:14
 
AFP/SCANPIX/LETA
Pēc tam, kad pēc skaļā paziņojuma Megana Mārkla devusies atpakaļ uz Kanādu, karaļnama kalpotāji satraukušies, vai Saseksas hercogiene maz kādreiz atgriezīsies Lielbritānijā, raksta tabloīds "Express".
Kā noskaidrojis britu medijs, tad šobrīd darbs uzteikts jau vairākiem Saseksas hercogu kalpotājiem, kuriem norādīts, ka viņu pakalpojumi turpmāk vairs nebūs vajadzīgi. Tiesa, kalpotāji gan bez darba nepalikšot, tuvākajā laikā viņiem piedāvās jaunas darba iespējas karaliskajā ģimenē.

Kamēr kalpotāji spekulē par to, vai Megana vēl kādreiz atgriezīsies Lielbritānijā, tikmēr Saseksas hercogu pāra oficiālais pārstāvis no jebkādiem komentāriem atteicies.

Jau vēstīts, ka Lielbritānijas karaliene Elizabete II pirmdien piekritusi pārejas posmam attiecību noregulēšanā ar princi Hariju un viņa sievu Meganu Mārklu, kuri pagājušajā nedēļā negaidīti paziņoja par attālināšanos no karaļnama.

Karaliene paziņoja, ka Harijam un Meganai tiks atļauts sadalīt savu laiku starp Lielbritāniju un Kanādu, kamēr tiks pieņemts lēmums par viņu nākotni.

Mediji ziņoja, ka viņi par savu lēmumu nav iepriekš informējuši ne karalieni Elizabeti II, kas ir Harija vecmāmiņa, ne Harija tēvu princi Čārlzu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:01

Jaunākās diskusijas