Ugunsnelaime Ogrē: ģimene ar mazu bērnu uz rokām glābjas uz balkona

Viktorija Gabrjuna 17.janvāris 2020, 11:08
 
Ekrānšāviņš no video
Vērienīga glābšanas operācija ceturtdien no rīta notikusi Ogrē. Rīta agrumā glābēji no deguša dzīvokļa balkona nocēla ģimeni ar mazgadīgu bērnu uz rokām, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Rīts kādam jaunam pārim un viņu bērniņam dzīvoklī Ogrē, Mālkalnes prospektā, sācies dramatiski.

Ap pulksten sešiem ģimenes galva pamodies no dīvainiem un skaļiem trokšņiem mitekļa koridorā, bet mirkli vēlāk sapratis, ka telpās iemetusies uguns. Vīrietis pamodinājis sievu un mazgadīgo atvasi. Vecāki panikā centušies tikt ārā no piedūmotajām telpām, taču uguns mēles, kas plosījušas koridora sienas un mēbeles, bloķējušas izeju, faktiski iedzenot mājiniekus strupceļā. Cietušie sataustījuši sienas un ar bērnu uz rokām atraduši izeju uz balkonu. Garāmgājēji, redzot logos dūmu vālus, palīgā saukuši ugunsdzēsējus.

“Ģimenīte jauna. Vīrietis, sieviete un mazs bērniņš. Ugunsdzēsēji ar trepēm viņus izcēla. Teica, ka pilnīgi apakšbiksēs pa trepēm kāpuši lejā,” zina stāstīt sētniece Vallija.

Ugunsdzēsēji pieņēmuši lēmumu izmantot auto kāpnes mājinieku nocelšanai no balkona, jo degušā mitekļa metāla ārdurvis bijušas aizslēgtas no iekšpuses.

Kopumā ugunsdzēsēji notikuma vietā pavadījuši nepilnas divas stundas, līdz bija pilnībā nodzēsuši liesmas un apskatījuši dzīvokli.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:02

Jaunākās diskusijas