FOTO: Baiba Sipeniece-Gavare pārsteidz sekotājus ar špagatu

tautaruna.lv 8.decembris 2019, 15:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Vienmēr atraktīvā dažādu radio un televīzijas raidījumu, kā arī pasākumu vadītāja Baiba Sipeniece - Gavare pārsteigusi savus sekotājus soctīklos, demonstrējot apbrīnojamu lokanību.

"Kas man špagatā vēl nosēsties??? Šādu frāzi tak esat dzirdējuši, kad prasa no tevis "neiespējamo". Tas ir nieks, esmu gatava kauč uz galvas stāvēt, lai tikai ik rītu mostos ar domu, ka eju uz darbu, kas sagādā baudu!" attēlu, kurā redzama špagatā, komentē radio STAR FM raidījuma "Zoopasta" vadītāja.

Viņa arī neslēpj savu kolēģu "slēptos talantus": "[...]šonedēļ mēs atklājam savas mazāk zināmās šķautnes,un re, kas atklājas - Egons Reiters (sirsnīgs un bezgaljauks arī dzīvē) līdz 40 g. uz pasauli skatījies tikai ar vienu aci, Jānis Romanovskis var aizsniegt ar mēli degungalu (it kā nekas,bet tas liecina,ka mēle šim tiešām lunkana), Māris Grigalis, lai realizētu savu sapni (mopēds Delta) ir gatavs vistu kakas mēzt, nu bet es, ja vajag špagatā nosēsties - varu, pat piecelties atpakaļ arī! Morāle: Ja gribi ko saniegt,vajag GRIBĒT UN VARĒT!"
View this post on Instagram

A post shared by Baiba Sipeniece-Gavare (@baiba.sipeniecegavare) on

Baibas špagats izpelnījies atzinīgus vārdus un neslēptu izbrīnu komentāru sadaļā. Kāds no komentētājiem neslēpj pārsteigumu: "Būšu godīgs, nekad nevarēju iedomāties Baibu špagatā, bet CEPURI NOST."

Jāatzīmē, ka novembrī Baiba ļāvās ekstrēmiem laivošanas priekiem Amatas upē. Pēc laivu brauciena, par kuru sākumā bažas neslēpa arī pati Baiba, viņa soctīklos dalījās ar video: "Amatai paldies! Bija žēlīga, pat neapgāzāmies, paldies visiem labajiem ļaudīm arīdzan, kuri palīdzēja ar laivas pārstiepšanu pāri šķēršļiem."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas