Gaidībās esošā Lelde Ceriņa vēršas pēc padoma

tautaruna.lv 27.oktobris 2019, 11:14
 
Vladislavs Proškins/F64
TV raidījumu vadītāja, gaidībās esošā Lelde Ceriņa vēršas pie saviem sekotājiem Instagram, lūdzot padomu "māmiņlietās".
Lelde raksta, ka jūt - drīz viņu pārņems “ligzdiņas vīšanas sindroms”, tāpēc viņa vēršas pie mammām.

"Pampampamperī... tas brīdis tuvojas, - jūtu, ka drīz mani pārņems “ligzdiņas vīšanas sindroms” (mīļās mammas, apgūstu jūsu terminoloģiju), dotajā brīdī vēl strikti turos pie pārliecības, ka nevēlos drēbīšu un mantu kaudzes, bet optimāli tik, cik izmantosim. Blogos & medijos dažāda informācija, un es labprātāk dzirdētu savu sekotāju domas! Ja reiz te esat un lasiet šo, mums ir kaut kas kopīgs. Cik daudz apģērba Jūs sarūpējāt mazulim? Kas bija tā lieta, ko savā pieredzē tā arī ne reizi neizmantojāt? Un kas kļuva par “must have”?" pie saviem sekotājiem vēršas Lelde.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Lelde Ceriņa (@leldecerina)

Komentāros Leldes sekotājas aktīvi dalās ar savu pieredzi, runājot par autiņbiksītēm un bodijiem, bet ar neparastu padomu dalās dziedātāja Ginta Krievkalna.

"Es gribētu ieteikt - paļaujies uz savu intuīciju! Katras mammas un bērna stāsts ir absolūti individuāls un tu pati visu zināsi vislabāk! Sākot ar knupja jautājumu, beidzot ar ikdienas režīmu!!! Iemācies jau tagad veselīgu imunitāti pret viedokļiem un jums viss būs lieliski," raksta Ginta.

Jau vēstīts, ka Rīga TV24 ētera personības Aivis un Lelde Ceriņi pērn maija beigās sacīja viens otram jāvārdu savās sapņu kāzās Dobeles ceriņu dārzā, bet šovasar paziņoja, ka gaida pirmdzimto.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:19

Jaunākās diskusijas