Meža zvērs caur priekšējo stiklu ielec autobusā un traumē tā pasažierus

tautaruna.lv 27.oktobris 2019, 21:48
 
Ekrānuzņēmums no Bez Tabu
Braucot no Rīgas uz Ventspili, autobuss sastapies ar meža zvēru, kas caur priekšējo stiklu iekļuva autobusa salonā un pārbiedēja gan vadītāju, gan pasažierus, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Braucot no Rīgas uz Ventspili, autobusa šoferis jau laikus pamanīja, ka pāri ceļam aizsteidzas kāds meža zvērs. Viņš samazināja ātrumu, taču notika negaidītais - tas pats meža zvērs, kas nupat jau bija šķērsojis ceļu, nolēma doties atpakaļ.

Par laimi, autobusa ātrums nebija lielāks par 70 kilometriem stundā. Sadursmes dēļ meža zvērs caur priekšējo stiklu iekļuva salonā. Tur tas labu laiku skraidīja pa salonu un traumēja gan šoferi, gan vairākus pasažierus.

Autobusa vadītājs stāsta: "Tā nebija ne stirna, ne alnis. Kaut kas pa vidu. Ragu arī nebija. Salonā bija pasažieris, kas saprot vairāk. Viņš teica, ka ragi bija, viens esot bijis nolauzts. Tā esot bijusi viņa. Nezinu, kā viņš to paspēja saskatīt. To, ka lops ir mašīnā, es sākumā neredzēju. Bija liels trieciens, stikli gāzās. Pie sevis nodomāju, ka esmu dzīvs. Nevarēja saprast, kas notika. Kad viņš atsitās autobusā, tad lidoja man klēpī. Pārbijos kā nākas. Manā klēpī bija galva."

Šoferis atklāj, ka autobusa salonā izcēlusies panika un cilvēki sākuši kliegt. Vadītājs nav spējis atvērt braucošā transportlīdzekļa durvis: "Es, protams, centos atvērt, bet mani pirksti tur strādāja kā Paulam džezu spēlējot. Es tos pirkstus nevaru nofiksēt, lai tur vaļā. Vienu reizi attaisu, otru reizi aiztaisu. Viņš pēc tam pāri soliem vēlreiz metās uz aizmuguri. Tad iesprūda pie tā monitora, kas ir pie tualetes. Ja nebūtu monitora, aizietu līdz autobusa aizmugurei. Esot pārslīdējis pāri tualetes jumtam, izkritis uz galvas no autobusa ārā."

Izrādās, ka turpat blakus mežā notikušas medības, tādēļ zvērs bijis tik pārbiedēts. Pavisam drīz pēc avārijas notikuma vietā ieradušies arī mednieki, ātrā palīdzība un likumsargi. Ar autobusu turpināt ceļu vairs nebija iespējams, tādēļ pasažieri tika iesēdināti citā autobusā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:28

Jaunākās diskusijas