Klusē kā partizāni! Fane pikta par atcelto Kiviča un Skulmes koncertu

tautaruna.lv 23.oktobris 2019, 9:52
 
Ekrānšāviņš
Pirms vairākiem mēnešiem tika izziņots, ka mīlnieku pāris Andris Kivičs un Liene Skulme 24.oktobrī uzstāsies VEF Kultūras pils kamerzālē. Tiesa, kā tagad lasāms VEF Kultūras pils mājaslapā, tad abu uzstāšanās atcelta.
"Andris Kivičs un Liene Skulme ir piesmējuši savus fanus, jo, kā izrādās, ceturtdien plānotais koncerts VEFā "Es mīlu tevi vairāk kā vakar" nenotiks! Paši savos soctīklu profilos klusē kā tādi partizāni, vispār nav pat paskaidrojuši to, kāpēc nenotiks! Tikai visu laiku reklamē savu tūri ar Neidu. Tā ir ņirgāšanās par faniem, kas bija iegādājušies biļetes un ļoti gaidīja šo koncertu. Tukši solījumi. Arī Biļešu paradīzes mājaslapā pasākums vairs nav atrodams," tā vēstulē portāla redakcijai raksta Laura.

Arī apskatot "Biļešu paradīzes" mājaslapu redzams, ka patiešām informācija par to, ka koncerts atcelts tur nav atrodama, turklāt nav arī skaidru ziņu par to, ko darīt faniem, kuri iegādājušies biļetes.

Laikā, kad tika izziņota abu uzstāšanās, tās afišā bija lasāms, ka "pēc uzstājīgiem šova skatītāju lūgumiem satikt populāro pāri dzīvē, duets nolēmis atsaukties un doties pie atbalstītājiem ar savu šovu. Klausītāji jau atzinīgi vērtējuši jaunā dueta pirmos divus skaņdarbus “Tā mēs mirdzam, tā mēs gaistam” un “Vanna”, kā rezultātā cilvēki sociālajos tīklos aktīvi rosinājuši duetu izdot albumu un uzstāties publikas priekšā."

Koncertā Kivičs un Skulme plānojuši, ka ne vien aprunāsies omulīgā gaisotnē ar klausītājiem, atklās sava reitingu līdera šova “Kivičs. Pavisam privāti” šokējošās aizkulises, atbildēs arī uz visneērtākajiem skatītāju jautājumiem, bet arī demonstrēs dažādus talantus par kuriem sabiedrība, iespējams, pat nenojauš, paralēli caurvijot savu jauno muzikālo programmu, kurā visas dziesmas ir pilnīgi jauni, 2019.gadā tapuši akustiski oriģināldarbi.

Arī mūziķa sociālā tīkla facebook profilā joprojām atrodama informācija par koncertu, tomēr nevienā no viņa sociālo tīklu kontiem trešdienas rītā nav pat mazākās informācijas par to, ka uzstāšanās nenotiks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:45

Jaunākās diskusijas