Kimas Kardašjanas "perfektā dzimšanas diena"

tautaruna.lv 23.oktobris 2019, 0:01
 
REUTERS/ SCANPIX/LETA
Vakar, 21. oktobrī, Kima Kardašjana atzīmēja savu 39. dzimšanas dienu un pirms paša notikuma viņai bija iespēja atpūsties kopā ar tuvākajām draudzenēm, vēsta amerikāņu tabloīds "E!Online".

Šī gan neesot bijusi mežonīga nedēļas nogale Lasvegasā. Šogad Kima organizēja īpašu meiteņu ceļojumu uz Palmspringsu, Kalifornijā.

Avots medijam norādījis, ka Kima saviem tuvākajiem draugiem un paziņām norādījusi, ka šogad nevēlas svinēt dzimšanas dienu. "Kima ļoti priecājās, ka tā ir vienkārša. Viņa bija ļoti sajūsmināta, ka varēja nedēļas nogalē atpūsties un pabūt kopā ar savām tuvākajām draudzenēm Krisas Dženeres mājā," atklāj avots.

Svinībās piedalījās arī Kimas māsas Kortnija un Kloija, kamēr Kimas māte Krisa un māsa Kendala bija aizņemtas ar darba darīšanām. Dzimšanas dienas svinībās Kima ar draudzenēm lielakoties atpūtās pie baseina vai spēlēja galda spēles. Šefpavārs svinību dalībniecēm gatavoja veselīgu maltīti un gardumus.

Lai gan tā bija Kimas dzimšanas diena, viesi mājās devās ar gaviļnieces sagatavotām dāvanām, kas ietvēra viņas zīmolu produktus.

Savā dzimšanas dienā Kima saņēmusi neskaitāmus apsveikumus no slavenībām, kā arī bagātīgu ziedu vezumu.

Ekrānuzņēmums no Instagram/Kim Kardashian

Ekrānuzņēmums no Instagram/Kim Kardashian

Ekrānuzņēmums no Instagram/Kim Kardashian

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas