Soctīklus sajūsmina jauniešu pašaizliedzīgā rīcība, palīdzot sirmgalvei

Baiba Puriņa 23.oktobris 2019, 18:11
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / pixabay.com
Sociālajā vietnē Facebook kāda sieviete publicējusi ierakstu, kurā fiksējusi, kā jaunieši palīdz pakritušai sirmgalvei.
Sieviete ierakstā atklāj, ka vēlas paslavēt uzņēmumos redzamos jauniešus un viņu vecākus par labo audzināšanu. Sieviete raksta, ka sirmā kaimiņiene bija pakritusi un nespēja piecelties. Jaunieši neesot pagājuši garām nelaimē nokļuvušajai sirmgalvei, bet visi kopā palīdzējuši viņai nokļūt līdz daudzīvokļu ēkai.

Sieviete ierakstā arī atklāj, ka, apstākļu sakritības dēļ, pati, diemžēl,nav spējusi palīdzēt, taču ļoti priecājas, ka jaunieši ir līdzcietīgi un atbildīgi.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Ar ieraksta autori sazinājusies viena no jauniešu mammām un atklāj sīkāku informāciju par notikušo. Jaunieši sievieti esot atraduši guļam uz zemes. Sirmgalve teikusi, ka nākusi no veikala, paslīdējusi un nokritusi. Kad jaunieši palīdzējuši viņai piecelties, atklājies, ka viena viņas kāja kļuvusi nejūtīga. Viņas meita ar draugiem esot izsaukuši arī medicīnisko palīdzību un kopā ar sirmgalvi to sagaidījuši. Jaunieši redzējuši, kā sievieti aizved uz slimnīcu, taču par tālāko notikumu attīstību nekas nav zināms.

Komentāru sadaļā cilvēki izsaka pateicību jauniešiem par viņu pašaizliedzību un viņu vecākiem par šādas nākamās paaudzes audzināšanu.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:09

Jaunākās diskusijas