VIDEO! Vai Kivičs ar Skulmi apmānīja sabiedrību? Sekotāji smīkņā par Lieni

tautaruna.lv 1.oktobris 2019, 18:37
 
Ekrānuzņēmums no video
Otrdien skandalozais pāris, mūziķis Andris Kivičs un māksliniece Liene Skulme, publicējis vairākus ierakstus sociālajos tīklos, kas liek domāt, ka pāris ir salabis un atradis ceļu viens pie otra. Pāris pat padalījies ar savu juano dziesmu, kurai ir visai interesants nosaukums - "Incidents". Tas licis cilvēkiem internetā domāt, ka konflikts starp abiem bijis tikai mārketinga triks.

Jau pirmdien ziņojām, ka Liene atteikusies no tuvinieku piedāvātā patvēruma un pēc vairāk nekā nedēļas ilgas "slēpšanās" atgriezties pie Andra Kiviča. Otrdien jau pāris publicēja kopīgas fotogrāfijas un video, kuros abi ir viena otra skavās.

Starp publicētajiem ierakstiem ir arī video no automašīnas, kur abi laimīgi dzied savu jauno dziesmu.

"Šodien superīga, saulaina diena. Nolēmām Jums piedāvāt savu jauno grāvēju "INCIDENTS". Kaut kad būs arī normāls klips," sola Kivičs.

Komentāros cilvēki gan metušies kritizēt un izteikt secinājumus, ka viss konflikts starp abiem bijis tikai mārketinga triks, gan norādīt, ka Liene nemaz neatspoguļo viņas tuvinieku teikto, ka sievietei ir sadauzīta seja.

Kivičs sociālajos tīklos šodien pavēstījis, ka atradis Lieni Skulmi. Andris raksta, ka Liene bijusi principā ieslodzījumā. "Atradu Lieni un vedu mājās.Noslēpta bija ļoooti rūpīgi, principā ieslodzījumā, nogriezta no ārpasaules," raksta Kivičs.

Jau ziņots, ka pāris pēc strīda pašķīrās un vairāk nekā nedēļu Kivičs tā arī mājās nebija sagaidījis savu mīļoto. Tika ziņots, ka Liene ir it kā piekauta divas dienas pēc kārtas - gan izklaides centrā "Bowlero", gan pie Nacionālā teātra - un radinieki viņu nogādājuši Liepājā, pat izskanēja ziņas par klosteri.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:52

Jaunākās diskusijas