"Es neesmu ragana!" "Ekstrasensu cīņu" dalībniece no Latvijas stāsta par sevi

tautaruna.lv 1.oktobris 2019, 7:00
 
Ekrānšāviņš no video
Krievijā un arī Latvijā populārā šova “Ekstrasensu cīņas” kārtējās, nu jau pēc kārtas divdesmitās, sezonas filmēšanā piedalās taroloģe no Latvijas Silvija Vēbere, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Nezinātājam, satiekot blondo Silviju, ne prātā neienāktu, kas viņa ir un ar ko dzīvē nodarbojas. Nekas neliecina, ka šī sieviete varētu sevi saukt par raganu.

Silvija atklāj, ka klienti, parasti pirmo reizi ar viņu sastopoties, ir pārsteigti par to, cik normāla viņa ir.

Ikdienā Silvija neiet pa dzīvi ar raganas vai ekstrasenses karogu rokās. Ja kāds prasa vai arī nonākot starp līdzīgiem, viņa saka, ka ir ekstrasense, profesionālāk būtu teikt - taroloģe.

Savas īpašās spējas Silvija atklājusi vēl skolas gados, mācoties Olaines vidusskolā. Kamēr citi vienkārši spēlējuši kārtis, viņa sākusi pētīt kāršu simbolus, pievērsusi uzmanību to nozīmei un sapratusi, ka viss vedina pievērsties zīlēšanai.


Sākusi ar spēļu kārtīm, bet tagad Silvijas rokās strādā taro kārtis un rūnas. Seanss sākas ar baznīcas sveces aizdedzināšanu, jo ekstrasense saka, ka tic Dievam un augstākiem spēkiem, viņa ejot arī uz baznīcu.


Par pieredzi un piedzīvojumu ekstrasense sauc dalību Krievijā šovā “Ekstresensu cīņas”, kurā nemaz nav tik vienkārši nokļūt. Kā saka Silvija, jā, tas ir šovs, bet, ja nav spēju, tad tur nav nekādu izredžu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas