Aculiecinieks atklāj jaunu informāciju par Kiviča un Skulmes konfliktu

tautaruna.lv 1.oktobris 2019, 11:29
 
Ziedonis Pumpurs/F64
Jau vairāk nekā nedēļu nespēj rimties mūziķa Andra Kiviča un mākslinieces Lienes Skulmes skandāls. Vitas Zvaigznītes materiālā "Andris Kivičs un Liene Skulme. Jaunas liecības pazušanas sāgā" izdevumā "Kas Jauns" atklāta jauna informācija par notikušo.

Vairāk nekā nedēļu Kivičs tā arī mājās nav sagaidījis savu mīļoto pēc tam, kad abi uz ielas sastrīdējās. Tika ziņots, ka Liene ir it kā piekauta divas dienas pēc kārtas - gan izklaides centrā "Bowlero", gan pie Nacionālā teātra - un radinieki viņu nogādājuši Liepājā, pat izskanēja ziņas par klosteri.

Jāatgādina, ka pagājušajā nedēļā kāda Lienei pietuvināta persona žurnālam atklāja, ka šobrīd tiek darīts viss iespējamais, lai Lienei palīdzētu.

Persona apstiprināja to, ko Kivičs publiski noliedzis - Andris Lieni zvērīgi piekāvis divas dienas pēc kārtas "Bowlero" izklaides centrā un pie Nacionālā teātra. Izklaides centrā Kivičs esot Skulmei iesitis pa galvu ar krēslu. Pēc incidenta slimnīcā Lienei uzliktas septiņas šuves.

No saviem vārdiem persona netkāpjas arī tad, kad izskanējušas baumas, ka Liene pēc konflikta izklaides centrā labi izskatījusies.

Viņš uzsver, ka šuves uzliktas pieres daļā, kur sākas mati, līdz ar to tās varot nosegt ar matiem. Tāpat Liene lietojot daudz kosmētikas, lai nomaskētu sasitumus.

Viņš uzsver, ka bojājumi uz sejas nav vienīgie, slimnīcā esot pilns dosjē ne tikai ar sejas, bet arī ar citiem miesas bojājumiem.

Tāpat atklāta jauna informācija par pāra konfiktu pie Nacionālā teātra. Proti, sazinoties ar teātra pārstāvjiem, noskaidrots, ka pēc incidenta Liene meklējusi patvērumu teātra telpās.

"Liene ieskrēja teātrī ar lielu troksni, kā glābiņu meklēdama, ar rokām aizsegusi seju un izmisīgi raudot. Viņa lūdza iespēju apmeklēt labierīcības, ko dežurants neliedza. Tur sakārtojusies, sieviete ēku pameta," pastāstīja teātrī.

Jāatgādina, ka par notikušo Skulmes tuvinieki ir vērsušies policijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas