Magone Burka sniedz atbildi mātes skarbajiem apvainojumiem

tautaruna.lv 18.septembris 2019, 15:30
 
Ekrānšāviņš no video
Trešdienas rītā tika publicēta ziņa par to, ka dzejnieces un šova "Saimnieks meklē sievu" dalībnieces Magones Burkas māte Ginta veltījusi meitai skarbus vārdus. Pati Magone nav palikusi atbildi parādā un publicējusi savu versiju par notikušo.

Jau vēstīts, ka portāls "skaties.lv" šodien informēja, ka dzejnieces mamma Ginta ir teju tuvu izmisumam. Izrādās, Magone izdzinusi māti no mājas un pilnībā norobežojusies no slimās sievietes.

"Es, slima, veca sieviete pēc sešām operācijām, dzīvoju būdā, kurā jumts uz galvas gāžas. Kaut kā izdzīvot man palīdz kaimiņi, sveši cilvēki, kamēr meita ar ģimeni ir pilnībā novērsusies," skarba ir Ginta.

Tikmēr atbildē mātei Magone norādījusi, ka māmiņa sagrozījusi faktus.

”Priekules māja stāv tukša jau trīs ziemas. Māte pati mūs ataicināja uz Latviju ievākties mājā, lai tā neaizietu postā. Lai varam dzīvot, to pieskatīt,” sarunā ar skaties.lv atklāj Magone.

Tāpat mamma pati esot izvēlējusies, kur dzīvot. Kā atklāj ”Saimnieks meklē sievu” dalībniece, mammas pēkšņā attieksme un vēršanās pie medijiem, viņai šķiet kā kārtējais pārbaudījums, ko liktenis atsūtījis.
Jau vēstīts, ka šogad Magone ar bērniem un vīru atgriezusies Latvijā un šobrīd pāris gaida vēl vienu mazuli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas