VIDEO: Zagļi nodarījuši pamatīgu postu kādai mašīnai Dreiliņos

tautaruna.lv 18.septembris 2019, 20:48
 
Ekrānšāviņš no video
Pirms pāris dienām Rīgā, Dreiliņu mikrorajonā, kāda automašīna palikusi bez visiem četriem riteņiem un atstāta “uz klučiem”, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Naktī kāds garnadžu grupējums Ēvalda Valtera ielā pastrādājis bezkaunīgu noziegumu, apzogot kādu “Renault Megane” markas spēkratu, atstājot to bez visiem četriem riteņiem. Automašīnas īpašniece par atgadījumu uzzinājusi tikai no rīta.

“Astoņos man piezvanīja draudzene un pajautāja - Ļena, vai ar tavu mašīnu viss kartībā? Es jautāju, kas noticis, vai kāds to sadauzījis? Viņa teica, ka atsūtīšot fotogrāfiju. Es sākumā domāju, ka tikai divi riteņi, vismaz pārējos divus būs atstājuši, bet iznācu ārā, skatos, ka visi četri noņemti,” stāsta automašīnas īpašniece Jeļena.

Tad sieviete piezvanījusi vīram, kā arī uz notikuma vietu izsaukusi policistus. Saruna ar likumsargiem šokējusi. Ieinteresētība izmeklēt - tuvu nullei.

Automašīnas īpašniece tomēr uzstājusi par kriminālprocesa uzsākšanu un uzrakstījusi iesniegumu. Spēkrata apskates laikā zem tās atrasts zagļu domkrats, ar kā palīdzību garnadži sākumā mēģinājuši pacelt braucamrīku. Visticamāk, kaut tas nogājis greizi, tas iestrēdzis. Mašīna atstāta uz, visticamāk, turpat netālu nozagtiem ķieģeļiem.

“Zem tās bija ķieģelis no “IKEA” būvniecības, tur taču notiek biroju būvdarbi… Es policistam teicu, ka varbūt uz domkrata ir kaut kādi pirkstu nospiedumi. Viņš atbildēja, nu kādi pirkstu nospiedumi, kas tur varētu būt,” stāsta Jeļena.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas