Detaļas par Zavorotņukas veselību: aktrisei veikta galvaskausa trepanācija

tautaruna.lv 18.septembris 2019, 16:12
 
RIA Novosti/Scanpix/LETA
Diagnoze "smadzeņu audzējs" krievu aktrisei Anastasijai Zavorotņukai tika uzstādīta Vācijā. Tur ārsti šā gada aprīlī viņai veica operāciju, kuras laikā veikta galvaskausa trepanācija jeb atvēršana, lai tiktu klāt audzējam.
Kā Krievijas medijam MK atklāja avoti, Zavorotņuka pēc operācijas un ārstēšanās Vācijas klīnikā atgriezās 25.jūnijā un kopā ar mammu devās uz savu lauku īpašumu.

Naktī uz 26.jūniju aktrisei kļuva slikti - paaugstinājās asinsspiediens un stipri sāka sāpēt galva.

Tika izsaukta ātrā palīdzība.

Anastasija bija pie samaņas, laipni sarunājās ar mediķiem, taču viņas ārējais izskats bija mainījies. Tika atklāts, ka vācu ārsti veica galvaskausa trepanāciju, uz galvas bija šuves. Medikamentu dēļ viņa bija pieņēmusies svarā tāpat kā Žanna Friske (kurai bija tāda pati slimība).

Tad Zavorotņuka pati pirmo reizi Krievijas ārstiem pastastīja par savu diagnozi, rādīja dokumentus vācu valodā un sūdzējās par stiprām galvassāpēm.

Pretsāpju medikamenti, kurus izrakstīja vācu ārsti, vairs neiedarbojās. Ārstiem Krievijā nācās iepotēt aktrisei spēcīgāku medikamentu.

Jau vēstīts, ka pēc nonākšanas klīnikā ar diagnozi "smadzeņu audzējs" aktrise Anastasija Zavorotņuka tika turēta medicīniskā komā. 15.septembrī Anastastija tikusi pieslēgta pie mākslīgās plaušu ventilācijas sistēmas, savukārt pēc tam viņa pati ieslīga dziļā komā.

Tiesa, joprojām nav sniegta nekāda oficiāla informācija par viņas veselības stāvokli. Tikmēr ģimenes draugi medijiem snieguši īsu un lakonisku komentāru- "lūgsimies". Savukārt ģimene pat Anastasijas preses pārstāvim aizliegusi sniegt jebkādu komentāru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas