Magone Burka atgriezusies šovā "Saimnieks meklē sievu"

tautaruna.lv 12.septembris 2019, 11:26
 
facebook.com
Uz ”Saimnieks meklē sievu” filmēšanu Dikļos bija ieradusies bija arī pirmo sezonu leģenda Magone Burka, raksta "skaties.lv".
Kamēr skauģi jau sačukstas, ka latviešu dzejniece atkal sarosījusies vīru meklēt, izrādās, ka Magones ģimenes dzīvē viss ir lieliski. Randiņā viņa piedalījās, lai ar ekspertes aci izvērtētu jaunos pārus.

Rūdītākie saimnieku šova fani atcerēsies, ka savulaik Magones sētā notika, iespējams, pamatīgākā vīru atlase. Izraugoties kandidātus, ko aicināt ciemos, līdz šim vienīgā šova saimniece analizēja vīriešu horoskopus un enerģijas, kas nāk no iesūtītajiem attēliem.

Pati šovā nošāvusi greizi, bet pēc tam atradusi īstu mīlestību ar lietuviešu vīru, Magone jau pēc pieredzes var noteikt, kura nopietna līgaviņa vai līgavainis, bet kuram galvā tarakāni. Līksmojot Dikļu pilī, Magone vērojusi dalībniekus un jau saskatījusi pārus ar īstu potenciālu.

Magone prognozē, ka skatītājiem visinteresantāk būs sekot līdzi notikumiem Oskara sētā - viņš licies izteikti atraktīvākais. ”Oskars dod vaļā savā garā, pa čiuļu modei,” smej Magone.

”Šoruden esmu ļoti noslogota un aizņemta. Tikko nosvinējām dēlam gada jubileju, bet vīram - Tēva diena. Pati tikko no lidmašīnas,” zvaigznes trauksmaino dzīvi izbauda saimniece.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas