Sondra Zaļupe: Vēzis par sevi atgādinājis, gaidāma operācija

tautaruna.lv 12.septembris 2019, 9:30
 
facebook.com
Mūziķa Riharda Zaļupes sieva Sondra neslēpj, ka melanoma, kas viņai tika atklāta pirms trim gadiem, par sevi atgādinājusi, vēstīts Evijas Kalnbērzas materiālā "Zaļupes sieva gatavojas operācijai" izdevumā "Privātā Dzīve".

Vēl augustā Sondra sociālajos tīklos ziņoja, ka līdz ar rudens tuvošanos melanoma par sevi ir atgādinājusi.

"Mazliet skumji, mazliet bail, bet kopumā jūtos mierīga, jo ir sajūta, ka šis ir viens no izaicinājumiem (kārtējiem) jeb darbiņš, kas man veicams," pauda Sondra.

Izdevumam Sondra atklāja, ka bija devusies uz Vāciju, lai ārsts apstiprinātu Latvijas kolēģu darbības plānu.

Drīzumā Sondrai gaidāma operācija, tāpta visticamāk viņai būs jāmaina zāles. Tiesa gan, precīzāk varēs pateikt tad, kad būs veikta operācija.

Jāatgādina, kā iepriekš izteicās Sondra intervijā Laurai Ikauniecei materiālā "Jaunās attiecībās ar sauli" izdevumā "Una", zāļu dēļ viņas mati bija kļuvuši plānāki.

"Man psihoterapeite vaicāja - kas tev visvairāk atgādina par to, ka esi slima? Atbildēju - mani mati, jo mājās tie mētājas visapkārt. Man ieteica rīkoties, jo tā nedrīksēja būt, ka mati ik dienu kaitinoši atgādina - tev ir vēzis, tev ir vēzis," atcerējās Sondra.

Jau iepriekš ziņots, ka Sondra piedalās dažādās akcijās melanomas slimnieku atbalstam, kurās uzrunā un aicina pārbaudīt aizdomīgas dzimumzīmes.

Sondras ārstēšanai kopumā tika saziedoti vairāk nekā 86 000 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:57

Jaunākās diskusijas