Timmas sieva turpina publiskot kārdinošus foto

tautaruna.lv 30.augusts 2019, 20:43
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Basketbolista Jāņa Timmas sieva Sana sociālajā tīklā Instagram turpina publiskot pikantus kadrus, tos pavadot ar iedvesmojošiem vārdiem.

Jau ziņots, ka 36 gadus vecā ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova manīta atpūšamies kopā ar basketbolistu Jāni Timmu, kas licis aizdomāties, vai latviešu basketbolists krāpis savu sievu un bērna māti Sanu. Sedokova un Jānis Timma manīti atpūtā Turcijas kūrortā, kur nofotografēti pie baseina. Foto redzams šeit.

Jau ziņojām, ka pēc informācijas presē par Jāņa attiecībām ar Annu, Sana foto vietnē Instagram publicējusi attēlu ar zīmīgu parakstu. Tajā teikts, ka ir jāspēj būt par labu māti, laikā, kad, spēlējot vienu no grūtākajām lomām savā dzīvē, ir salauzta sirds.

Taču drīz vien Sana izmantoja vietni, lai publiskotu gan skaistas pašbildes, gan iedvesmojošu vārdus tieši sievietēm.

Piektdien publicētajā foto redzama, iespējams, pati Sana, pozējam apakšveļā. Foto paraksts angļu valodā vēsta: "Dažas sievietes baidās no uguns, citas vienkārši par tādu kļūst..."
View this post on Instagram

A post shared by Sana � (@sana.timma) on

Jānis Timma 2019.gada vasarā parakstījis 2 gadu līgumu ar basketbola klubu "Himki". 2018. gadā Jānim un viņa sievai Sanai piedzima dēls, kuru nosauca par Kristianu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:59

Jaunākās diskusijas