Jauni fakti Īrijā mīklaini pazudušās latvietes lietā

tautaruna.lv 30.augusts 2019, 13:30
 
portāls "baltic-ireland".
2015.gada 14.aprīlis ir datums, kad Īrijā pēdējo reizi dzīva redzēta Latvijas pilsone Anna un viņas draugs. Lai gan gan radi, gan draugi uzskata, ka pāris nogalināts un ķermeņi paslēpti, konkrētā informācija joprojām nav apstiprināta. Tiesa, portāls "Baltic-Ireland" vēsta, ka lietā parādījušies jauni fakti.
Īrijas iedzīvotāji jau labu laiku ir spiesti vērot kriminālo grupējumu cīņas, kuras vēršas plašumā Droghedā un tās apkaimē. Šonedēļ narkotiku dīleru kara ietvaros tika nošauts vienas bandas loceklis, 29 gadus vecs kriminālnoziedzinieks.

Par bandas, kura ir atbildīga par šī cilvēka nogalināšanu līderi kļuvis kāds "nopelniem bagāts" noziedzinieks, kura vārds izrādās saistīts arī ar latvietes Annas pazušanu.

Izmeklētāji norāda, ka, iespējams, latviete un viņas draugs zinājuši par kādu šī cilvēka pastrādātu noziegumu un bailēs par to, ka informācija tiks nodota policijai, pāris varētu būt nogalināts.

Diemžēl likumsargiem joprojām nav izdevies to pierādīt un izvirzīt kādam apsūdzības. Pazudušā pāra mirstīgās atliekas joprojām nav atrastas, raksta "Baltic-Ireland".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:56

Jaunākās diskusijas