VIDEO: Madara Kiviča parāda, cik smagi nākas strādāt ideāla auguma dēļ

tautaruna.lv 29.jūlijs 2019, 18:51
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Skandalozā mūziķa Andra Kiviča sieva Madara ir liela fitnesa entuziaste. Sociālajos tīklos viņa sekotājiem atrādījusi, kā norit treniņi sporta zālē.

Madara publicējusi video, kurā parāda, kā trennē kāju un dibena muskuļus.

"Es neesmu no tiem cilvēkiem, kuri labprātīgi celtos pirms 7:00. Bet treniņi un motivācija ir pārlauzuši šo slinkumu! Turklāt, ja bērni ir pamodušies, tad diezko kvalitatīvi nepagulēsi. Lielisks veids, kā iesākt darba dienu!" raksta Madara.

View this post on Instagram

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

Viņa arī neslpēj, ka treniņi sporta zālē nav viegli.

"Viegli zālē nav itin nekas, ja ir vēlme iegūt labus rezultātus. Slodze ir pietupienos uz muguras muskuļiem arī, tādēļ muguru vienmēr papildus vingrinām, var lietot arī fitnesa jostas mugurai, kura palīdz to 'saturēt' un būs vieglāk vingrinājumu izpildīt. Bet kā pirmo ieteiktu nepārvērtēt spējas un nesasteigt- sākt pietupienus ar savu svaru(bez stieņa), mācīties pareizu tehniku un tikai tad lēnām lēnām palielināt slodzi, jo veselība mums tikai viena. Arī es tikai mācos, arī no kļūdām :)," atbild Madara uz jautājumu par muguras slodzi vingrinājumos.

Kiviča piebilst, ka viņas mērķis trenējoties nav lielāks dibens, bet gan "apaļāks un formīgāks".

Jau ziņojām, ka pirms neilga laika savu 7 gadu jubileju svinēja Madaras meitiņa Keitija. Pateicības vārdus par mīļo meitu Madara veltīja arī skandalozajam mūziķim Andrim Kivičam.

Nesen kļuva zināms, ka Madaru vieno romantiskas attiecības ar ASV dzīvojošo režisoru Miku Ozoliņu. Arīdzan viņa ir iesūdzējusi tiesā Kiviču, pieprasot no viņa uzturlīdzekļus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:35

Jaunākās diskusijas