VIDEO: ar vietējo palīdzību Pāvilostā jūrā "iestumj" uz sēkļa uzskrējušu jahtu

tautaruna.lv 29.jūlijs 2019, 10:42
 
Ekrānuzņēmums no Twitter
Ar svētdienas notikumiem Pāvilostā mikroblogošanas vietnē Twitter dalījies TV žurnālists Arnis Krauze - pēc aculiecinieku ziņotā, uz sēkļa uzbraukusi kāda Krievijas pilsoņa vadītā jahta. Ar vietējo palīdzību izdevies peldlīdzekli atkal nogādāt jūrā.

"Aculiecinieki no Pāvilostas man nupat atsūtīja šādu ziņu: “Sveiki, Arni! Svaiga ziņa jums kā žurnālistam Pāvilostā aizmidzis Krievijas pilsonis izbraucis krastā un uzsēdies uz sēkļa. Šobrīd notiek glābšanas operācija, tikai nezin vai ar traktoru tas izdosies."" svētdienas pēcpusdienā rakstīja Arnis Krauze.

Pēc kāda laika žurnālists ziņoja, ka jahta "iestumta" atpakaļ jūrā: "Pāvilostā izdevies Krievijas jahtu ievilkt jūrā, tālumā jau gaida Krasta apsardze."

"Varbūt ir plānots šo tur arī atstāt un izmantot kā "māja-kuģis" ? Viena tāda māja jau krasta malā stāv. Šī vismaz būs ūdenī. Par šo vismaz zinam, ka šī tiešām spēj peldēt," raksta kāds situācijas komentētājs.

Kā ziņots, pērn atklājās, ka netālu no Pāvilostas miljonāra Argolda Lūsiņa uzņēmums jūras malā bija uzslējis "māju-kuģi". Lai arī ēku celtniecība šajā vietā nav atļauta, māju atgādinošā konstrukcija tur ir tapusi, jo nodēvēta par būvniecības stadijā esošu pontonu. Īpašnieks solījis konstrukciju nolaist ūdenī, tomēr vairāku gadu garumā tas nav ticis izdarīts. Pēc sabiedrībā radītās rezonanses, īpašnieks būvi pārvietoja tālāk no jūras, dziļāk iekšzemē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:19

Jaunākās diskusijas