Ķermeņa valodas eksperti: Keita Midltone Ārčija kristību bildēs ir gatava "laisties lapās"

tautaruna.lv 9.jūlijs 2019, 3:00
 
Reuters / Scanpix
Britu ķermeņa valodas eksperti apgalvo, ka Kembridžas hercogiene Keita Midltone izskatās savādi Meganas Mārklas un prinča Harija dēla Ārčija kristību ģimenes fotogrāfijās.

Arī karaliskās ģimenes fani pamanījuši, ka Keita un Viljams ģimenes foto izskatās stīvi un saspringti, raksta "Daily Mirror". Bildē Keita Midltone sēž uz krēsla, taču viņas poza liecinot, ka viņa ir gatava kuru katru brīdi celties un bēgt.

Kamēr princis Čārlzs un Kamilla fotogrāfijas kompozīcijā sēž pretējā pusē līdzīgās pozās un izskatās atbrīvoti, Kembridžas hercogu pāris smaida daļēji un saspringti. Keita rokas ir pierāvusi tuvu torsam un, lai gan viņas stāja var liecināt par vienkāršu dīvainību, tā var norādīt arī viņas vēlmi "mazināt savu statusu" pasākumā, norāda ķermeņa valodas eksperti.
View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā noritēja Meganas Mārklas un prinča Harija dēla Ārčija kristības, kurās piedalījās Meganas un Harija ģimene- Meganas mamma Dorija, Harija tēvs princis Čārlzs ar sievu Kamillu, brālis Viljams ar ģimeni. Tiesa, bērna kristībās klāt nebija karaliene Elizabete II. Jau pirms kristībām bija zināms, ka bērna krustvecāku vārdi plašākai publikai netiks atklāti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas