Kiviča boksa cīņa ar Neidu varētu nenotikt; cilvēki vēlas atgūt naudu par biļetēm

tautaruna.lv 12.marts 2019, 12:05
 
F64
Kā atklāj mūziķa Andra Kiviča un Nika Endziņa boksa cīņas organizātoru ”Mana Izklaide” valdes priekšsēdētājs Arnis Ozoliņš, rīkotāji no pasākuma organizēšanas atteikušies, un šobrīd pasākuma liktenis ir neskaidrs, raksta "skaties.lv".

Kā atklāj Ozoliņš, cilvēkiem, kuri bija iegādājušies biļetes uz 9. martā paredzēto cīņu, tiek piedāvātas divas opcijas - atgūt naudu vai samainīt biļeti uz 20. aprīli - datumu, uz kuru šobrīd pārcelta cīņa.

Ozoliņam gan vairs nebūs nekādas teikšanas par to, vai pasākums notiks un kā tas tiks organizēts - ”Mana Izklaide” 20. aprīļa cīņas organizācijā vairs nav iesaistīta.

”Tā kā mēs 20. aprīļa cīņu vairs neorganizējam, nevaram garantēt, vai tā notiks, vai ne. Gājām uz devītā marta pasākumu, bet, tā kā plānā jau citi pasākumi, 20. aprīlī vairs organizēt neuzņemamies aizņemtības dēļ,” tā Ozoliņš.


Vismaz pagaidām izskatās, ka faniem īsti nav ticības, vai pasākums notiks - ļaudis, kuri bija iegādājušies biļetes uz 9. martu, nav visai naski, lai mainītu tās uz 20. aprīli - tauta izvēlas atgūt naudu. Kā atklāj Ozoliņš, trīs dienu laikā jau 25% biļešu pircēju pieprasījuši atpakaļ savu naudu.

Iespēja pieprasīt atpakaļ naudu ir vēl līdz 22. martam.

Kā iepriekš vēstīts, Neids izaicināja Kiviču uz boksa maču, piesolot pat 10 000 eiro. Uz pirmo sociālajos tīklos publicēto izaicinājumu Kivičs neatsaucās, taču pēc tam, kad Neids neglaimojoši izteicās par mūziķa mīļoto Lieni Skulmi, Kivičs nolēma aizstāvēt Lienes godu boksa mačā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:26

Jaunākās diskusijas