Kivičs: Ģimene atteikusies no Lienes mūsu attiecību dēļ

tautaruna.lv 12.marts 2019, 14:42
 
F64
Sabiedrības dāma Liene Skulme neslēpj - attiecību dēļ ar mūziķi Andri Kiviču ģimene no viņas ir atteikusies, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Ģimene atteikusies no Lienes Skulmes" izdevumā "Kas Jauns".
Liene neslēpj, abi ar Andri Kiviču dzīvo ļoti noslēgti un faktiski visu laiku pavada divatā. Liene saka, ka abiem ar Andri faktiski pietiek vienam ar otru.

Viņai piekrīt arī pats Kivičs, uzsverot, ka Lienei tagad patiešām ir tikai viņš. Viņš atklāj - lai gan nesen Skulmei vēl bija normāla ģimene, kad viņa esot pateikusi, ka būs kopā ar Andri, mamma esot paziņojusi: "Tad tu vairs nebūsi mūsu ģimenē!"

"Ko mēs esam izdarījuši? (..) Ja mēs vēl braukātu mersī, šņauktu visu laiku, rādītu visiem fakus, tusētu glamūriņā, uz jahtām - kaitinātu un kacinātu sabiedrību... Bet izrādās, ka cilvēkus var kaitināt tas, ka iespējams nemelot, teikt, ko domā. Kas notiek? Mēs pa īstam iemīlamies. Es Lieni patiešām mīlu no visas sirds," pauda Kivičs.

Liene piebilst, ka neizprot savas ģimenes nostāju.

Jau vēstīts, ka pēc tam, kad dziedātājs Andris Kivičs paziņoja par attiecībām ar mākslinieci Lieni Skulmi, gan sociālajos tīklos, gan TV ekrānos ir iespējams sekot līdzi notikumiem abu mīlnieku dzīvē. Realitātes šovā "Kivičs. Pavisam privāti" Andris arī neslēpj, kā tiek risināta šķiršanās ar viņa sievu Madaru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas