Anna Rozīte: Daba ir mana svētnīca

tautaruna.lv 6.marts 2019, 20:30
 
Edmunds Brencis/F64 Photo Agency
TV personība un dažādu pasākumu vadītāja Anna Rozīte vietnē Instagram atzinusi, ka viņai ar dabu ir īpaša saikne, tā viņu iedvesmo un uzlādē.
"Daba ir mana svētnīca, kas atjauno, uzlādē, iedvesmo. Vairs nevaru iedomāties savas brīvdienas bez došanās ārpus pilsētas sienām, pie dabas krūts. Kā Peru saka “Pača Mama” jeb “Zemes Māte” mani sauc! Un man ir arī sajūta, ka es tāda neesmu viena, aizvien vairāk un vairāk dzirdu par jaunām takām un dabas mīļotājiem, kas ir gatavi tās atklāt," atzīst Rozīte.

Viņa nesen izpētījusi Amatas un Kangaru takas līkločus, kā arī devusies pārgājienā gar Braslu. Rozīte arīdzan lūgusi savus Instagram sekotājus dalīties ar ieteikumiem, kuras takas un dabas parkus vēl būtu vērts apskatīt. Idejas ir dažādas. Par labu esam atzīta arī Cecīļu dabas taka, patīkams atklājums būs arī Ieriķu dzirnavu gaismas parks.

Vēl kāda Instagram lietotāja atklājusi, ka ir izveidota aplikācija "Dodies.lv", kas palīdz orientēties dabas objektos arī Baltijas robežās.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Rozite (@rozite) on

Jāatzīmē, ka 2016. gada vasarā sabiedrisko attiecību speciālists Gints Feders mīļoto bildinājis kāda ceļojuma laikā. Pērnā gada vasarā Rozīte viņam teica jāvārdu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:21

Jaunākās diskusijas