Lauris Dzelzītis: Nekur neesmu pazudis!

tautaruna.lv 6.marts 2019, 11:40
 
Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency
Daudzu iemīļotais aktieris Lauris Dzelzītis šobrīd kliedē savu kvēlāko fanu bažas par nepiedalīšanos Dailes teātra jauniestudējumos, atklājot, ka viņš nekur nav pazudis un darba pietiekot.

Dzelzītis norādījis, ka joprojām katru trešo vakaru spēlē Dailes teātra izrādēs. Tāpat daudz darāmā esot arī kino jomā. Pašlaik aktieris filmējoties režisora Dāvja Sīmaņa filmā "Gads pirms kara" un Lailas Pakalniņas filmā "Iecere". Tajā viņš attēlos crossfit treneri.

"Tādēļ man ir jābūt labā fiziskajā formā, tāpēc atsāku sportot. Ja pašam nav ārējā uzrāviena, tad apstākļi un profesija piepalīdz," Dzelzītis ir pārliecināts.

Izdevumā "Privātā Dzīve", Anastasijas Kuzminovas materiālā "Lauris Dzelzītis: "Es šobrīd pakāpjos malā"", tiek mierināti aktiera talanta cienītāji, kuri viņa uzvārdu neatrod jaunās sezonas izrādēs. Tāpat skatītājus esot darījis aizdomīgus tas fakts, ka lauris Dzelzītis piekritis vadīt festivālu "Erots". Aktieris par šādu izbrīnu gan ir neizpratnē un skaidro, ka nesaprot, kādēļ ap šo faktu sacelta tik liela ažiotāža.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:02

Jaunākās diskusijas