Kivičs: Es domāju, ka mēs Latvijā šobrīd barojam vismaz 50 ģimenes

tautaruna.lv 28.februāris 2019, 2:00
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64 Photo Agency
Skandalozā mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās sievietes Lienes Skulmes ikdienas gaitām visi interesenti var sekot līdzi jaunajā realitātes šovā "Kivičs. Pavisam privāti". Taču sociālajā tīklā Facebook publicētājā video materiālā mūziķis paziņojis, ka, viņaprāt, viņš kopā ar savu mīļoto sievieti Latvijā baro vismaz 50 ģimenes.
"Faktiski mēs ar Lieni vairs neesam cilvēki. Mēs esam klikšķi. Portāli šobrīd sacenšas, kurš uzrakstīs veiksmīgāku virsrakstu par mums, lai dabūtu vairāk klikšķu, lai dabūtu vairāk naudas. Es domāju, ka mēs šobrīd barojam vismaz 50 ģimenes Latvijā," video materiālā pauda Kivičs.

Jāatzīmē, ka otrdien Kivičs soctīklos publicēja video, kurā skaidroja, ka gaidāmajā boksa mačā kārtīgi nopēršot Niku Endziņu, kurš atļāvies aizskart Skulmi.

Jāatgādina, ka Valentīna dienā, 14. februārī, Kivičs pieņēma Endziņa mesto izaicinājumu uz boksa cīņu. Saistībā ar šo notikumu nesnauž "Betsafe" bukmeikeri, kas jau izteikuši prognozes par gaidāmo tikšanos ringā. Par favorītu cīņā tiek uzskatīts Endziņš - varbūtība, ka viņš uzvarēs, vērtēta ar 63%

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:04

Jaunākās diskusijas