"Šobrīd ir lielā tintē!"; Dzīvnieku aizsardzības biedrība vēršas pēc palīdzības

tautaruna.lv 28.februāris 2019, 15:30
 
Pixabay
Dzīvnieku aizsardzības biedrība "Ķepu-ķepā" ar sociālā tīkla Facebook starpniecību vēršas pie līdzcilvēkiem pēc palīdzības, jo saskārusies ar finansiālām grūtībām. Biedrības kontā palikuši vien 98 eiro.
"Kad gribas smieties, paraudāt un aizbraukt uz siltajām salām, bet tā vietā tu skrien kā vāvere ritenī, lai savilktu kopā galus. Turamies braši, vēl nedaudz un būsim atguvušies pēc visiem finanšu krahiem, spēsim atkal stāvēt stingri uz kājām, bet šobrīd ir mazā tintē, nu labi - lielā tintē.. Esam pa visiem nomaksājuši veterināros pakalpojumus, citus paši, citus ziedotāji. Samaksājuši palīgiem -dzīvnieku kopējiem... Un tad atnāk SMS - STEIDZAMI APMAKSĀT KAVĒTU rēķinu. Jā, esam visā darba burzmā nenomaksājuši barības piegādi 1538,12 Un kontā ir 98 eiro," vēstīts ierakstā.

Biedrības pārstāvji norāda, ka šoreiz ir jāizstiepj roka un jāvēršas pēc palīdzības, lai lūgtu iespēju dzīvot. Pavisam drīz "Ķepu-ķepā" būšot uz parādu piedziņas sola, tādēļ aicina cilvēkus ziedot vismaz 30 centus.

"Ķepu-ķepā" atzīst, ka neraugoties uz to, ka biedrībai piedēvēts patversmes statuss, dzīvnieki tiek glābti bez valsts finansējuma, viņu uzturēšanā ieguldot savus un līdzcilvēku finansiālos līdzekļus.

Facebook/ekrānšāviņš

Ziedot vari, izmantojot zemāk redzamos rekvizītus:

Saņēmējs: DZĪVNIEKU AIZSARDZĪBAS BIEDRĪBA “ĶEPU-ĶEPĀ” Reģistrācijas numurs: 40008176673
Ziedojuma konts: LV37HABA0551030617983
swift kods: HABALV22
Pay Pal ātrais maksājums: PayPal.Me/kepukepa pay pal: dzab_kepukepa@inbox.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:43

Jaunākās diskusijas